Máris megszólalt Tóth Gabi a botrányos videójáról – ezt üzente kritikusainak az énekesnő (+videó)

Reagált az ügyben.

Máris reagált Tóth Gabi arra a videóra, amely a napokban látott napvilágot az énekesnőről. Ebben a videóban Tóth Beyoncé Run the World (Girls) című számát adja elő – meglehetősen szokatlan stílusban.

Így:

@monic.love.music 😂😅 #tothgabi #ezmiez #fy #foryou #funny #whatisthat ♬ original sound – Monic

Tóth tudomást szerezve az esetről, valamint olvasva a videója alatti kommenteket, úgy gondolta, elérkezett az idő, hogy megszólaljon az ügyben, és reagáljon a kritikákra.

„Mindenki azt mondja, hogy ne foglalkozz vele, ne reagálj rá, és nagyon sok esetben egyet is értek azzal, amikor ezt tanácsolják,

de ez már picit több annál”

– kezdte idegesen Tóth TikTok-oldalára feltöltött videóját.

Tóth arról is beszélt, hogy szerinte eddig csak a stílusával volt gond, de már tehetségét is megkérdőjelezik. Tóth úgy magyarázkodott, hogy a fent említett videó egyébként csak egy, a koncertjein rendre hatalmas sikert arató 8 perces perfomansz tetőpontja, csak a „felvezető rész egyszerűen le lett vágva belőle”.

„Kiderült, hogy mégsem jó. Egészen elképesztő. Soha senkinek az elmúlt 8-9 évben nem tűnt fel, és most már nem tudtak mit kitalálni, amivel szét tudnak karaktergyilkolni, és előszedtek egy ilyet.

Húsz év után megtudtam, hogy nem tudok énekelni.

De akkor sem fogom hagyni. Nem fogom hagyni magamat, bármilyen módszerek jöhetnek még, leszek és maradok, annál jobban”

– mondta Tóth.

@tothgabiofficialKérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet🙏🏻 köszönöm a sok támogató üzenetet❤️♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

(Tóth Gabi/TikTok)

Valódi Hírek