Sztrókot kapott Baranyi László: A klinikáról üzent a kedvelőinek a népszerű színész

A művész sokáig halogatta az orvosi vizsgálatot.

Kórházba került Baranyi László, a Família Kft. nagypapája: a 95 éves művész sztrókot kapott. A borsonline.hu csütörtökön arról írt, hogy a színészt hétfő óta klinikán ápolják, és hála a megfelelő kezelésnek, már jobban érzi magát.

Baranyi László napokig rosszul volt a kórházba kerülése előtt: a sztrók következtében a fél arca lebénult, valamint a beszédközpontja sérült. A színész hetekig halasztotta az orvosi vizsgálatot, most alig várja, hogy végre hazaengedjék a kórházból.

A művész egyébként 5 percre lakik a kórháztól, feleségével sétáltak át az intézménybe, ahol azonnal a kórterembe kísérték a színészt.

„Nemrég vettek vért, úgy volt, hogy holnap hazamehetek, de egyelőre bent kell maradnom, további vizsgálatok várnak rám. Az étvágyam egyébként nagyon jó, és most különösebben nem érzek semmit, inkább éjjel az ujjaim hegyén érzek zsibbadás „

– mondta a színész, aki nagyon kedves szobatársakat kapott: sokat „sztorizgatnak„, és még a fiatalabbak is emlékeznek rá a Família Kft. című sorozatból.

Valódi Hírek