Schobert Norbi meggondolta magát: „Időt kérek a Jóistentől, és visszatérek!”

Szerinte a sztrókja miatt van minden.

Schobert Norbit egy hónapja büntette meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), amiért hamisan állították, hogy a cége által forgalmazott termékek önmagukban is fogyasztó hatásúak. Norbi ezt követően bejelentette, visszavonul, de most a Frizbi új adásában már a visszatéréséről beszélt. Az üzletember bevallotta: a sztrókja miatt omlott össze a cége.

„A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, beteg voltam, és ennyi”

mondta Hajdú Péter műsorában Norbi, aki megtörten vallott arról, hogy belefáradt a sok harcba.

„Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem”

– mondta, majd hozzátette: rájött arra, hogy hiábavaló küzdelmet folytat, és úgy, hogy már nincs részesedése a cégében, itt az ideje, hogy újra felépítse imázsát. Közölte, ugyan öt évvel ezelőtt visszavonult a fitneszedzésektől, de nemsokára újra láthatjuk majd tréningezni.

„Időt kérek a Jóistentől… és vissza fogok térni. Ha nem mint Norbi, akkor mint Rubint Réka menedzsere és támasza”

– fogalmazott.

„A legelső tevékenységem az lesz, hogy ősszel szervezek egy heti rendszerességű tornát, ahol az embereket ingyen tornáztatom”

– vázolta jövőre néző terveit Norbi.

„Rékának egy fantasztikus videótárat építünk a weboldalán, én azt fogom menedzselni. Azt szeretném, ha az ország és a világ összes nője Rékával tornázna; nagyon megérdemli ezt a dolgot. Az életem hátralevő részét inkább Rékára áldozom, illetve a családomra, és nem az Update-ért küzdök majd mindenki ellen. Húsz évig eleget küzdöttem”

– mondta könnyeivel küszködve az üzletember.

Valódi Hírek