Megszólalt a rendőrség is Opitz Barbi plázás balhéjáról, de valami nem stimmel

Furcsa dolgok derültek ki az incidens körülményeiről.

„Senki se vert meg, megvédtem magam”

– reagált Opitz Barbi csütörtökön egy Instagram-sztoriban arra, hogy pár napja egy lánybandával került összetűzésbe egy budapesti plázában.

Mint arról mi is beszámoltunk, az énekesnő egy barátjával indult vásárolni, amikor egy hatfős csapat elkezdett kötekedni velük. Később odáig durvult a helyzet, hogy az egyik lány belekapott Barbi hajába, aki a táskáját meglendítve próbált védekezni.

Miközben életveszélyes fenyegetéseket szórtak a hírességekre, senki sem avatkozott közbe, pedig Barbiék köré gyűlt a tömeg. Végül a biztonsági szolgálat menekítette ki a fiatalokat.

Rendőrségi eljárás azonban nem lett az ügyből. A naphire.hu felkereste a Budapesti Rendőrfőkapitányságot, ahonnan az alábbi választ kapták:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben érkezett bejelentés, a rendőrök percek alatt kimentek a helyszínre, ott a bejelentőt meghallgatták, aki

már nem kért rendőri intézkedést

és arra okot adó körülmény sem merült fel.”

A hírportál megkereste Barbi barátját, VV Greget, aki vele volt a plázában. Kiderült, hogy az egykori villalakó hívta a rendőröket, de mint mondta:

„15-16 évesek.

Nem büntethetőek.

És senkinek nem hiányzik, hogy a rendőrségre járkáljon.”

Az énekesnő arról írt az Instagramján, hogy hasonló incidensben eddig nem volt része.

„Ti is vigyázzatok magatokra”

– üzente a rajongóinak.

Mutatjuk Barbi sztorijait:

(opitz.barbara/Instagram)

Valódi Hírek