Rátámadtak Opitz Barbiékra egy plázában, alig tudtak menekülni

Tettlegességig fajult a helyzet.

Megtámadták Opitz Barbit és VV Greget kedd este egy plázában. Egy szemtanú arról számolt be a Borsnak, hogy egy hatfős csapat kezdett kötekedni az énekesnővel és barátjával, a Való Világ egykori játékosával, Einwiller Gregorral.

Elmondása szerint Barbi külsejébe kötöttek bele, azt mondogatták neki, hogy nem úgy néz ki, mint a videóiban. Trágár szavakkal dobálóztak, és bár az énekesnő próbálta figyelmen kívül hagyni a bandát, annak tagjai még egy üzletbe is követték őt.

Ezt követően az egyik lány megragadta Barbi haját és

a fejét hátrarántotta.

Az énekesnő táskáját meglendítve próbált szabadulni a támadója karmai közül, még a saját kezét is megsebezte, sőt a szemtanú szerint látszólag több körme is megsérült. A támadó banda közben életveszélyes fenyegetéseket szórt Barbira és VV Gregre, és elkezdték köpködni őket.

Greg szerint nagyon félelmetes volt az eset, és bár egyre többen gyűltek a dulakodók köréjük,

senki sem avatkozott közbe.

Végül a biztonsági szolgálat emberei menekítették ki a fiatalokat, pedig a 8 főre duzzadt banda még az őröknek is próbált nekimenni. Greg eközben kihívta a rendőrséget, Barbi sebeit pedig az ügyeletes szolgálat látta el.

Az énekesnőt nem sikerült elérnie a Borsnak, de VV Greg nem tagadta a történteket, bár a részletekről nem szeretett volna nyilatkozni. Később Instagram-sztoriban számolt be az esetről, mint írta:

„…….Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó…. Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság….. Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen!”

A Való Világ sztárja a szemtanúval egybehangzó történetről számolt be. Hangsúlyozta, hogy még sosem keveredett ehhez hasonló konfliktusba, sőt megdöbbenti, hogy már nyugodtan sem lehet elmenni vásárolni.

„Köszönjük az üzletvezetőnek, a biztonsági szolgálatnak és a rendőrségnek is a gyors intézkedést! Az emberek meg ismét leszerepeltek… nem segítettek…. csak bámultak, mint barom az új kapura…”

– írta VV Greg.

Valódi Hírek