Itt a legfrissebb botrány: Hangfelvétel került elő Böjte Csaba és szeretője titkos beszélgetéséről

Kínos.

Napok óta közöl újabb és újabb durva részleteket Böjte Csaba erdélyi fideszes pap keresztény etikát szembeköpő magánéletéről az Amerikai Népszava.

A lapnak nyilatkozó áldozat beszámolói alapján az Amerikai Népszava azt állítja: Böjte Csaba egy súlyosan bántalmazó kapcsolatban tönkretett egy nőt, akit Dévára csalt nevelőnek, elcsábította, majd sze×uálisan és fizikailag bántalmazta.

A beszámolóból egy manipulatív nárcisztikus pszichopata körvonalai rajzolódnak ki a papi csuha alatt: kiderül, Böjte Csaba hogyan hálózta be, milyen ígéretekkel csalta Dévára, majd hogyan használta ki érzelmileg, anyagilag, és bántalmazta sze×uálisan és fizikailag is a nőt.

A felfoghatatlanul ocsmány részletek napok óta nyilvánosak, elolvashatod >>ITT<<.

Az Amerikai Népszava szombaton tovább ment, és legfrissebb cikkében facebookos üzenetváltásokat és egy hangfelvételt is mellékelt, amelyek Böjte Csaba és áldozata között hangoztak el. A felvételeket a nő készítette.

A lap magyarázatként hozzáteszi: alapvetően nem foglalkoznának senki magánéletével, Böjte Csaba esetében azért tettek kivételt,

„mert ez az ember tagadja a gyermekotthonaiban elkövetett fizikai, lelki és sze×uális erőszakot, miközben ő maga is elkövette azt, eközben pedig az Orbán-rendszer keresztény idolja, aki képmutató módon a szelídségről és a szeretetről, az igazságról prédikál, noha ő maga is egy bántalmazó, aki folyamatosan hazudik.”

Böjte Csaba „szerelmes” üzeneteit és áldozatával folytatott telefonbeszélgetését megtalálod az Amerikai Népszava oldalán, >>IDE<< kattintva.

Valódi Hírek