Pikáns részletek derültek ki Mészáros Lőrinc lányának válása utáni üzleti ügyeiről

Minden szálat elvágott volt férjétől.

Két hónappal ezelőtt a HVG felfedezte, hogy Mészáros Lőrinc lánya, Ágnes váló félben van, vagyis több jel is erre utalt. Ilyen volt például, hogy megváltozott a lakcíme és a lánykori névét használata a cégpapírokban.

A kérdés akkor az volt, hogy a válás csak a magánéletre vonatkozik-e, vagy a közös vállalkozásokra is hatással lesz. Mészáros Ágnes a házasság után a férje, Homlok Zsolt cégbirodalmát összefogó Properitus Vagyonkezelő társtulajdonosa lett.

Április 17-én Mészáros lánya kiszállt a vagyonkezelőből, tulajdonrészét volt férjére ruházta át, aki így a cég egyedüli tulajdonosává vált. Úgy tűnik, a volt feleségnek anyagi haszna ebből nem származhatott.

A Properitus az elmúlt években egyre jobban teljesített, ami a leánycégek gazdasági teljesítményének is köszönhető. Tavaly először juttatta

60 milliós osztalékhoz a házaspárt, mint tulajdonosokat.

Mészáros Ágnes a Properitusból való kiszállása után sem marad gazdasági érdekeltség nélkül. Többek között tulajdonosa a Konzum Management Kft.-nek, a Mészáros Agro Kft.-nek, az MHM Vagyonkezelő Zrt.-nek és a Bau-Product 2002 Kft. operatív irányításáért felel.

(mfor.hu nyomán)

Valódi Hírek