Új adással jelentkezett a DK TV: Bokros Lajos nekiment Orbánéknak (+videó)

Van mit nézni.

A DK TV Szubjektív című műsorának állandó szereplői, Kálmán Olga, Vágó István és Gréczy Zsolt mellett az eddigi adások vendégei között szerepelt többek között Dési János újságíró, de megfordult már a stúdióban Witthinghoff Tamás budaörsi polgármester, Vásárhelyi Mária szociológus, Bod Péter Ákos, Ungár Péter, Holoda Attila energetikai szakértő is, akivel rezsiügyi különkiadást rendezett a DK TV.

A múlt heti adás vendége Herényi Károly, az MDF egykori politikusa volt, aki az adásban rendkívül éles kritikákkal illette Orbán Viktort.

A DK Szubjektív legújabb adásának vendége pedig a Horn-kormány pénzügyminisztere, Bokros Lajos volt.

Az adásban többek között szóba került, hogy a román GDP-adatok kanyarból előzték meg a magyar mutatókat, de Kálmán Olga is üzent a NER kedvenc udvari bolondjának, Nacsa Olivérnek, aki a közelmúltban óriási botrányt keltett kijelentéseivel, amikor arról értekezett, hogy a „humor nem nőknek való”.

Bokros Lajos pedig elárulta,

miért tartja a Nemzeti Szégyen Kormányának az Orbán-kormányt.

„Nagypénteken is DK Szubjektív, a stúdióban ismét egy korábbi miniszterelnök-jelölt, a Horn-kormány pénzügyminisztere, Bokros Lajos!

Hogyan előzi kanyarból a román GDP a magyart? Miért tartja Bokros Lajos a Nemzeti Szégyen Kormányának az Orbán-kormányt? Mit üzenhetett Kálmán Olga Nacsa Olivérnek, amit a NER kedvenc udvari bohóca biztosan nem tesz zsebre?

A válaszokért, az éles vitáért és meg több részletért tarts ma is a DK Szubjektívvel! Velünk húsvétkor is van mit nézni!”

írták a DK TV Facebook-oldalán.

Videó:

(DK TV/Facebook)

Valódi Hírek