Itt a fotó, amitől éktelen haragra gerjedt Orbán Győző

Ez zavarta őt.

Beszámoltunk róla, hogy szerdán látogatást tett Orbán Viktor apjának bányájánál Hadházy Ákos és Daniel Freund európai parlamenti képviselő, hogy szemügyre vegyék a kamionokat, amelyek Mészáros Lőrinc cégei számára szállítanak építőanyagot.

Daniel Freund Twitter-oldalán számolt be arról, hogy az ország legnagyobb nyereséggel működő bányája az Orbán családhoz kötődik és EU-s pénzekből megvalósuló beruházásokhoz biztosít építőanyagot. Bejegyzését a politikus úgy kommentálta, hogy „meglepetés”.

Freund bejegyzése az Orbán-birtok mellett készült fotóval:

Szerdán Hadházy Ákos is beszámolt a látogatás részleteiről, amelynek során találkoztak Orbán Győzővel is, aki azért nem engedte be őket a területre, mert „nem jelentkeztek be előre”.

„Ezt elb*szarintották”

– közölte Orbán apja, aki a két politikust távozásra szólította fel., majd fenyegető hangvétellel közölte: rendőrt hív rájuk.

Hadházy Ákos szerint Orbán Győzőnek azzal lehetett problémája, hogy Daniel Freund „közterületről fényképet készített arról, ahogyan percenként dübörögnek ki a magyar miniszterelnöki család bányájából a kővel megpakolt kamionok„.

Hadházy bejegyzésében közölte: a német zöld képviselő jól ismeri a magyar korrupciós gépezetet és tud arról is, hogy Orbánék családi bányája sokkal nagyobb hasznot ér el, mint más hasonló vállalkozás. Hozzátette: ezt korábban egyébként maga Orbán Győző buktatta le.

„Ahogy írtam, Daniel Freund amúgy rendkívül tájékozott a Fidesz aljas és korrupt rendszeréről, bár tegnap azért tudtam neki újat mutatni (erről majd még beszámolok).

Közben neki is elmondtam: az ellenzéknek nem az a célja, hogy ne jöjjenek a pénzek, hanem hogy

ne lophassa el azt kontroll nélkül

a rendszer, ne fizethesse ki belőle Orbán saját magán kívül az embereit is, ne tarthassa fel ez a pénz ezt a piszkos politikai rendszert”

– írta Hadházy Ákos.

(Daniel Freund/Twitter / Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek