Így reagált Varga Judit a vele kapcsolatban kiszivárgott hangfelvételre

Furcsa.

Napok óta hangos a sajtó a Völner–Schadl-ügyként elhíresült korrupciós botrányról kiszivárgott hangfelvételekről. A Blikk hétfőn kezdte publikálni a hangfelvételeket.

„Figyelj, Pali, ezek rohadt mocskok, ezek rohadt patkány mocskok!… Ezek egészen egyszerűen arra mennek, hogy te valakiről pofázzál valamit.”

– mondta Völner Pálnak a felesége az elsőként kiszivárgott hanganyagban. Illetve az akkor kikerült felvételeken az is hallható, hogyan beszélt egymással Varga Judit igazságügyi miniszter ex-államtitkára Schadl Györggyel, a bírósági végrehajtói kar elnökével. >>ITT<< tudod elolvasni a párbeszédet.

Kedden újabb felvételek hozott nyilvánosságra a lap. Ezekben a beszélgetésekben Varga Juditot is megemlítik. A szerdán publikált hanganyagban pedig már arról beszélget Völner Pál és Schadl György, hogyan lehetne találkozott szervezni az igazságügyi miniszterrel, azaz a „jó miniszter asszonnyal”. Ezt >>ITT<< tudod elolvasni.

Mindeközben dagad a botrány, a DK már vizsgálóbizottságot hozott létre Varga Judit ellen a titkos hangfelvételek miatt.

Az igazságügyi miniszter azonban nem reagált eddig az ügyre. Helyette például

boldogan sörözget,

amit ki is posztol a közösségi oldalára. Mutatjuk:

Erre mondaná valószínűleg Orbán Viktor miniszterelnök, még egy ilyen szituációban is, hogy „Szabad a sör”! Valamivel oldani kell a feszültséget.

Valódi Hírek