Lehidalsz: Egy magyar férfi megmutatta, milyen az ellátás egy németországi kórházban (+fotó)

Schmidt Mária szerint ez az ország nem is létezik.

Egy facebookos csoportban osztotta meg egy magyar férfi, hogy az állapotos felesége milyen ellátásban részesül egy németországi kórházban. Azt írja, ő maga is meglepődött, mi az, ami az egészségbiztosításban benne van.

„Na gyerekek! Egy kis off de ezen lehidaltam!

Eddig csak videókat làttam meg képeket arról hogy milyen is az ellátás Németországban, de most hogy jön a baba meg is tapasztalhattam!

Ez gyerekek nem privàt, magán korházi ellátás EZ AZ AMI JÁR TB ALAPON!! Választható menü, ingyen KV.
De Németország nem is létezik 😅😅 „

– írta a férfi.

A poszthoz érkeztek kommentek is. Természetesen összehasonlításképpen volt, aki posztolta, hogy ő mit kapott enni egy magyarországi kórházban. Mi elszomorodtunk.

Egy hónappal ezelőtt írtuk meg, hogy egy magyar nő videón mutatta meg, milyen egy (német) kórházi szoba. A „hanyatló nyugaton” saját fürdőszoba is jár a kórteremhez, amit naponta takarítanak.

Bár kormánypárti szereplők rendszeresen hangoztatják, hogy milyen jó a magyar állami egészségügy, az általános tapasztalat ettől messze van. Sorra mondanak fel az orvosok, bezárnak az osztályok, és közben sok helyen már WC-papír sincsen, vagy éppen omladoznak a falak.

A dolog pikantériáját egyébként azt adja, hogy Németország létezését hetekkel ezelőtt Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatója, letagadta. A Bayer-showban arra a kérdésére miszerint létezik-e még Németország, azt felelte:

“Szerintem nem!”

A videót erről EBBEN a cikkünkben tudod megnézni.

Valódi Hírek