Úgy összebalhézott Csepelen két fideszbűnöző, hogy a DK már előrehozott választást követel

Már egymást nyírják.

A Demokratikus Koalíció pénteken közleményt adott ki a Csepelen zajló fideszes belháborúval kapcsolatban, a lapunkhoz is eljuttatott szöveget változtatás nélkül idézzük:

Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere (balra) és Németh Szilárd egyéniben elbukott, listáról bejutott fideszes parlamenti képviselő (jobbra)

„A fideszes belháború működésképtelenné teszi a várost – Előrehozott választásra van szükség Csepelen!

Borbély Lénárd csepeli fideszes polgármester elveszítette a többséget a csepeli önkormányzatban a Németh Szilárd és közte zajló fideszes belháború miatt.

A szerda esti közgyűlésben már a fideszes önkormányzati képviselők is a polgármester ellen szavaztak, ezzel pedig bebizonyosodott, hogy Csepel városa jelenleg működésképtelen, Borbély Lénárd és a Fidesz nem tudják tovább vezetni a várost.

A Demokratikus Koalíció szerint előrehozott választásra van szükség Csepelen! Nem történhet meg, hogy a csepeliek fizetik meg a Fideszben zajló belháború árát, és a Borbély Lénárd és Németh Szilárd közötti kicsinyes adok-kapok miatt áll le a város működése.

Ahhoz, hogy Csepel újra működjön, minél hamarabb előrehozott választásra van szükség!

DK Sajtóiroda”

A két fideszes csepeli politikus közötti háborúval több cikkünkben foglalkoztunk már, ezeket itt találod:

Elképesztő részletek derültek ki a csepeli belháborúról: Németh Szilárd a konyhájában szövetkezett a fideszes polgármester ellen

.

Belháború a Fideszben: Németh Szilárd titokban a fideszes polgármester megbuktatásán dolgozik Csepelen

.

Kitört a balhé az Orbán-pártban: Németh Szilárd beleállt a csepeli fideszes polgármesterbe, aki visszaszólt neki

.

.

 

Valódi Hírek