Magyarország egyik legismertebb festőművésze is beszólt a NER pénzén pojácáskodó Majkának

A népszerű képzőművész csípősen reagált a rapper új dalára.

drMáriás felfedezte Majkában az új idők Ady Endréjét és a kistérségi Clint Eastwoodot, ugyanis legújabb alkotásában a népszerű képzőművész szokásához híven, ismét reagált a közelmúlt egyik nagy port kavart eseményére, mely napok óta lázban tartja a hazai közéletet.

A festőművész Majka Azt beszélik a városban című nótájáról fejtette ki álláspontját, melyben az ózdi rapper, műsorvezető arról beszélt, hogy Magyarországon az a baj, hogy mindenki rossz és kihasználja a szegény embert. A fapados lázadás közepette azonban a szerzőnek Orbán Viktor nevét nem sikerült beleírnia a dalszövegbe, de Jakab Pétert és Szájer Józsefet már megemlítette.

A festőművész „Majka kistérségi Clint Eastwood-ként gumilövedékkel kinyírja a fél magyar politikai elitet, majd elmegy Las Vegasba egy kis pénzért” című festményével reagált Majka új dalára.

drMáriás bejegyzését alább közöljük:

„Rettenetes cicaharc zajlik Euró-Dagesztánban: az új idők Ady Endréje olyan töményen karatézott szavaival legújabb madrigáljában, hogy attól úgy felszisszent a fél magyar politikai elit, mintha észak-koreai bakanccsal léptek volna a cuki tyúkszemére, majd látván, hogy ettől sem változik semmi, gyorsan visszaaludt mély téli álmába.

Pedig igen erősek a szavak, akár a kép is, hogy a keselyűk már elvittek mindenkit, még az utolsó vacsoráról is, jóval melegebb tájakra, örök vadászmezőkre, de mivel a vacsora párizsi volt, ezt a vendégek se bánták.

Majka pedig csak énekelt, és énekelt tovább a sok borzalomról és szörnyűségről, majd a jó sok befolyt pénzen elment Las Vegasba, s ott addig játszott a kaszinóban, amíg a gép minden pénzét el nem nyelte.

Ekkor megelégelve kudarcát beöltözött kavbojnak, aztán kistérségi Clint Eastwoodként addig ütötte öklével a gépet, amíg végül be nem jött neki a Jackpot.

Most lóháton tart a sok pénzzel Las Vegas központja felé, ahol már azt beszélik a városban, hogy jobb minél előbb eltűnni, mert mindjárt odaér és lövöldözni kezd a gumilövedékeivel, ráadásul mellé friss dalát énekelni.

A maffia keresztapái ennek hallatán hanyatt-homlok elmenekültek mexikói munkatársaikhoz, leállt a Keresztapa 4., 5. és 6. részének a forgatása, az amerikai női civil szervezetek pedig összefogva rémülten Joe Bidenhez fordultak, hogy azonnal vesse be a Nemzeti Gárdát, s védje meg őket az ózdi betyártól és kegyetlen énekétől”.

(drMáriás/Facebook)

Valódi Hírek