Gyurcsány Ferenc leírta, mi járhat Orbán fejében az ország kifosztása közben

„Utálom a komcsikat.”

Gyurcsány Ferenc rendhagyó poszttal jelentkezett péntek délután: Orbán Viktor bőrébe bújva fejtette ki, hogy mit gondol az országról és a magyarokról.

A posztot itt tudod elolvasni:

„Utálom a komcsikat.
Ezek is komcsik.
Mindegy, hogy mikor születtek, mit tesznek, mit gondolnak, mert ezek Kun Béla és Rákosi utódai.
Aki komcsi volt, az is marad.
Akinek az apja komcsi volt, ő is az.
Akinek a nagyapja, az annál inkább.

Kitelepítették, meggyalázták, kifosztották őket. Az őseimet. Vagy nem. De nekem akkor is elégtétel jár. Az elégtétel a megvetés joga és visszaszerzése mindannak, ami a mienk volt, vagy nem, de ez most akkor is nekünk jár. Mi nem lopunk. Mi csak visszaszerezzük az ősi jussot. Vagy bármit.

Akkor is jár, ha nem volt semmink. Mert most mi vagyunk a haza szíve, lelke, a nemzet csakrája. Mi vagyunk a jelen és a jövő. Uralkodásra teremtettünk a Szűzanya segedelmével.

Miénk István, és miénk Koppány. Mi négyelünk és minket négyelnek. Ilyen a magyar sors. A sorsáldozat bírái és mártírjai is mi vagyunk. Mi sem bizonyítja ennél jobban teremtettségünket, hogy mi vezessük a hazát.

Magyar vér, magyar gondolat, magyar lélek, magyar sóhaj. Mi egyszerre sóhajtunk. Tisztán. Nincs helye fertőzötteknek. Mert akkor hígulunk.
Szeress, ahogy igazi magyar szeret, emlékezz, ahogy mi emlékezünk, cselekedj, ahogy mi mondjuk.

Egy az ország, egy a gondolat, egy az elhomályosíthatatlan emberisten. Ő. Aki csak nekünk. Csak egyszer. De valójában most és mindörökké.
Ne mondd, hogy drága az élet! Magyarnak lenni kincs, az mindent megér. Aki defetista, az elbukik, a magyar pedig győzelemre született.

Ne mondd, hogy rossz iskola. Mi jó magyarokat nevelünk. Ahol Püthagorasz háromszöget látott, ott Wass Albert a magyarság egyetemes nagyságát látta és mutatta meg nekünk. Akinek magyar szeme és szíve van, az pontosan tudja ezt.

Most egyesek szerint átmeneti nehézségek vannak. De ez se igaz. A Teremtő mér most meg bennünket, mérlegre teszi magyarságunkat. A nehézség valójában nemzeti próbatétel. Aki nyafog, az nem magyar. Aki kritizál, az a nemzeti egység bomlasztója.

Aki tüntet, az a ellenség. Biden és Scholz kutyája, Gyurcsány ügynöke. Le vele!
Ködös reggel is tisztán látok. Nem keverem össze a búzát az ocsúval.
Mi vagyunk a búza, a kenyér, az élet.

Jobboldalon. Nemzetien. Konzervatívan.
Igazan.
Ha beledöglötök is.”

Valódi Hírek