Kiderült, mivel büntetik meg a statiszta gyereket durván megalázó Vadon Janit

Azt egyelőre nem tudni, hogy ettől komolyabb büntetés vár-e rá.

Vadon János a Celeb vagyok ments ki innen! című adás keddi adásában megszégyenített egy kolumbiai statiszta gyereket. Az eset után elnézést kért a műsorvezető. A csütörtöki adásból kiderült, büntetést kap. Az NMHH is vizsgálja az ügyet.

„Ennyivel azért nem úszod meg, azért el kell hogy mondjam a kedves nézőknek, hogy holnap ezért János komolyan meg lesz büntetve. Nem mondom el, hogy mi, de már úton van valami, úgyhogy holnap, János kemény lesz, szívni fogsz.

Meg fogunk büntetni – megérdemli a méltó büntetését”

— mondta Sebestyén Balázs a műsor csütörtök esti adásában.

Úgy néz ki, a két műsorvezető tisztában van, hogy ezzel a jelenettel túl messzire mentek, hiszen a sajtóban is híre ment az ügynek, de még a műsorvezető, modell Görög Zita is kőkeményen kiosztotta Balázsékat. Erről ITT írtunk.

Vadon Jani akkor esett át a ló túl oldalára, amikor a csak „Sí, senor”-ral válaszolgató kisfiúnak oda nem illő, egészen gusztustalan kérdéseket tett fel, a többi közt olyanokat, mint

„Szereted még mindig a Chokitót?”
“Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?”
„Tudod, hogy a tequila öl, butít és nyomorba dönt, ugye?”

A pénteki adásban viszont büntetés vár rá. Erről Sebestyén Balázs tájékoztatta Vadon Janit:

„Bemész a táborba, és te leszel az, aki ma kitakarítod a budijukat. Kiviszed a kakit, eltemeted, felmosod a latrinát, rendet raksz, beágyazol nekik és szolgálod őket egy ideig. Ez a büntetésed. (…) Be kell menned a táborba és szólnod kell, hogy te most elkövettél egy bűnt és jöttél takarítani. Úgyhogy ez a büntetés.”

A Blikk információi szerint állampolgári bejelentés alapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellenőrzés keretében már vizsgálja a keddi műsorszámot.

Valódi Hírek