FRISS: Újabb botrányos videó került elő Orbánról, amiben szívrohamról magyaráz

A kormányfő elmondta, tovább fog harcolni.

Új videóüzenetben jelentkezett be Orbán Viktor a hétvégén, melyben „jó kívánságait” küldte a hétvégén tartott VIVA22 elnevezésű spanyol politikai rendezvényre, amelyet a jobboldali, nacionalista Vox párt szervezett — vette észre a Telex.

„Jó szokás, hogy évről évre összegyűlnek a spanyol nemzeti zászlók alatt. Mi is rendszeresen ezt tesszük Magyarországon, mert ez jót tesz a szívünknek és a lelkünknek,

a progresszív globalisták pedig szívrohamot kapnak tőle”

— fogalmazott csípősen a videóban Orbán.

Orbán azt is elmondta, hogy egy ilyen gyűlés kiváló alkalom arra, hogy megbeszéljék a következő időszak nagyobb kihívásait, és újra elismételte, hogy vélekedése szerint „a brüsszeli bürokratákkal szemben továbbra is meg kell védeni a hagyományainkat és a szuverenitásunkat”.

„Nem engedhetjük, hogy bevándorlók milliói rohanják le az Európai Unió tagállamait. Ki kell állnunk a hagyományainkért, a kultúráinkért, és a globalista ideológiákkal szemben meg kell védenünk a gyerekeinket és a családokat is.

Ez a harc közös harcunk lesz a jövőben is.

A római gyors már befutott Brüsszelbe, felkészül a madridi szerelvény Santiago Abascal barátom vezetésével. Sok sikert kívánok, isten éltesse mindannyiukat!”

— jelentette ki Orbán, utalást téve az olasz választásokra.

Valódi Hírek