Videóval: Kiakadtak Márki-Zayra a korábbi legnagyobb támogatói, amiért fideszes bérhazudozókkal smúzolt a politikus

Better late than never.

A hírportálok között elsőként számoltunk be róla, hogy kiszivárgott fotók tanúsága szerint Márki-Zay Péter a fideszes Tranzit fesztiválon a Megafon nevű Rogán-közeli propagandaközpont alkalmazottaival barátkozott, fotózkodott.

Emlékezetes, hogy a választási kampányban a Megafon milliárdos összegért hirdette a Facebookon az ellenzéket gyalázó videóit, olyan propagandisták közreműködésével, mint Deák Dániel, Déri Stefi, Rákay Philip, Bohár Dániel vagy “A kopasz oszt”.

A zavarbaejtő képek tanúsága szerint Márki-Zay azokkal smúzolt, akik közreműködtek az ellenzék áprilisi bukásában, többek között olyan hazugságok fizetett hirdetésként való sulykolásával, miszerint az ellenzék háborúba vitte volna az országot.

Márki-Zay Péter bukott miniszterelnök-jelölt a Megafon propagandistái között. Szent a béke.

Cikkünk eljutott a Magyar Hang nevű jobboldali, ám magát ellenzékiként pozicionáló lap munkatársaihoz is.

Emlékezetes, hogy a Magyar Hang a tavaly őszi ellenzéki előválasztási kampány során Márki-Zay Péter leglelkesebb propagátorai közé tartozott, online felületükön naponta 5-6 cikk jelent meg arról, hogy miért „egyedül Márki-Zay képes leváltani Orbán Viktort”, miért „esélytelen” Dobrev Klára az ellenzék összefogására.

Most úgy tűnik, a Magyar Hang munkatársait is utolérte a csalódás: Márki-Zay korábbi propagátorai a legfrissebb beszélgetésükben ugyanis a Nyugati Fény cikkének érveit citálva kritizálták a hódmezővásárhelyi politikus ostoba parádézását a megafonosok között.

Videó:

.

Mit is mondhatnánk? Jó reggelt kívánunk! Mi már tavaly szóltunk, hogy Márki-Zay nárcisztikus, akarnok habitusa nem sok jót ígér…

Kapcsolódó cikkeink:

Harsány Dobrev-gyűlölet és mellbevágó személyi kultusz a vasárnapi Márki-Zay-szeánszon

.

Mandula Viktor: Egy vibráló, netes kabalafigura legyőzte a kiszámíthatóságot

.

Valódi Hírek