Egyetlen fillér uniós pénz sem érkezik a kormány korrupciója miatt, változásra csak egyetlen módon van lehetőség

Nincs sok opció.

Varga István, a DK kaposvári jelöltje arról beszélt, nem érkeznek Magyarországra uniós pénzek, és ennek oka a rendszerszintű korrupció. Emiatt a képviselőjelölt szerint

nincs más lehetősége a Fidesznek, mint megszorításokat bevezetni választási győzelem esetén.

Varga elmondta, az EU befagyasztotta a hazánknak szánt források kifizetését a korrupció miatt. Arról beszélt, a kormány hozzáállása a későbbiekben sem fog változni, emiatt pedig addig nem fog érkezni uniós pénz Magyarországra, amíg tisztességes kormánya nem lesz az országnak.

A képviselőjelölt szerint csak az Egységben Magyarországért néven induló összellenzék tudja garantálni, hogy megérkezzenek az országnak szánt pénzek, és így elkerülhetők legyenek a megszorítások.

Aki április 3-án a Fideszre szavaz, az a megszorításokra szavaz

— mondta.

A politikus arra kéri a választókat, hogy aki az uniós pénzek felhasználását kívánja, az az ellenzék közös listáját válassza. Úgy látja, az, hogy az Európai Bizottságnáluniós pénzekért kuncsorog” az Orbán-kormány, arra mutat rá, hogy gazdasági válságot okoztak Magyarországon.

1600 milliárd forintos költségvetési hiány, a magas inflációt, a pénzromlást, a nyugdíjak reálértékének csökkenését és a benzindrágulást is a kormánynak tudja be. Ennek érdekében változásra van szükség Varga szerint, amelyet csak a kormányváltás hozhat el.

(Varga István/Facebook)

Valódi Hírek