Budai Gyula úgy tudja, aki az ellenzékre szavaz az a háborúra szavaz

Paprikás hangulatban volt a korábbi elszámoltatási biztos.

A korábbi elszámoltatási biztos úgy gondolja, ha Márki-Zay Péter lenne a miniszterelnök, akkor már

hadban állnánk Oroszországgal.

A Fidesz országgyűlési képviselője azon politikusok közé tartozik, akik aktívan tartják választóikkal a kapcsolatot a Facebookon. Budai Gyula rendszeresen posztol, de sokszor ragadtatja magát kommentelésre – és egy-egy csípősebb beszólásért sem kellett a szomszédba mennie. Megesett, hogy pszichiáteri „szakvéleményt” adott Márki-Zay Péternek, nevezte Hadházy Ákost pojácának, de már megrótta a „baloldali” sajtómunkásokat is, amiért annyit foglalkoznak a Békemenettel.

A politikus vasárnap délelőtt Donáth Anna Momentum-elnök egy pénteki posztja alatt mondta el a magáét. Fekete-Győr András ugyanis azt írta a bejegyzés alá, hogy „aki az ellenzékre szavaz, az a független Magyarországra szavaz”.

„Aki ellenzékre szavaz az a háborúra szavaz”

– foglalta össze velős uszítását Budai Gyula, majd hozzátette, mindezt azért gondolja így, mert a hatpárti összefogás kormányfő-jelöltje

katonákat és fegyvereket akar küldeni Ukrajnába.

Azért is érdekes Budai állítása, mert korábban már többször is cáfolta ezt a vádat az ellenzék és az érintett személy is. Mint az elmondták, nem küldenének fegyvereket Ukrajnába.

„Ha Márki-Zay lenne a miniszterelnök, már háborúban állnánk Oroszországgal!” – fejezte be rövid, de lényegre törő geopolitikai elmélkedését a korábbi elszámoltatási biztos.

Íme Budai Gyula elemzése:

(via, Népszava)

Valódi Hírek