Ez még hiányzott: Családbarát kampányt indít kétmilliárdból Gulyás Gergely, de van egy kis bibi

Ahogy kinevezték, máris akcióba lépett.

Tavaly decemberben jött a hír, hogy Gulyás Gergely veszi át a családpolitikát Novák Katalintól. Gulyás nem is tétlenkedik, már programsorozattal és kommunikációs kampánnyal készül.

A pontos részleteket még nem ismerhetjük, csak azt tudjuk, hogy

bruttó 2 milliárd forintba

fog kerülni.

A Miniszterelnökség januárban írta alá erre a bruttó 2 milliárdra a szerződést Balásy Gyula cégeivel, a „Családbarát Magyarország országos programsorozat és kommunikációs kampány 2022” komplex kommunikációs és rendezvényszervezési feladatainak ellátására. Az összeg a családokért felelős tárca nélküli miniszter — Gulyás Gergely — részére szól.

Műszaki leírást, amelyből kiderülnének a programsorozat részletei,

nem csatoltak mellé.

A szerződésből még annyit lehet megtudni, hogy egy hónapja, január 21-én lépett életbe, és legkésőbb július 31-ig tart. Érdekesség, hogy az első írásbeli összegzés már december 22-én elkészült — azon a napon, amikor Novák Katalin lemondott.

Balásy Gyula cégei már korábban is finanszíroztak hasonló kampányokat, csak tavaly 3,4 milliárdért szerződtek Novák Katalinnal. Még nagyobb összegeket fizetnek a Rogán Antal alatt működő Nemzeti Kommunikációs Hivatalnak; az elmúlt évben mindegy

112,9 milliárdot.

(via rtl.hu)

Valódi Hírek