A bukott náci pártelnök szenvedélyesen megvédte Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea érdekházasságát

Természetesen a Fidesz propagandalapjában.

Tavaly nyáron került végleg fideszes kézbe a korábban nagy nevű Index hírportál, amelyet egyre durvábban használ a saját érdekei szerint a NER.

A züllés azóta kézzelfogható: az Indexhez legutóbb már a Pesti Srácoktól igazoltak propagandistát, aki rögtön a Városháza nem létező eladásáról indított hazugságsorozatot. Ezután a portál egyik celebzabáltatós videójában a pedofilokat mentegették, amiből szintén nagy botrány lett.

Ugyanezen az Indexen a fideszes váltás után véleményrovatot kapott az Orbán Viktor polgári köréből indult Vona Gábor, aki 2018-ban még azzal etette az embereket, hogy egyedül is képes győzni a választáson.

A bukott náci pártelnökből időközben „független” megmondóemberré vedlett Vona kedden Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolatát „elemezte ki” egy cikkben, mert szerinte van 5 olyan dolog, ami rajta kívül még senkinek sem jutott eszébe.

„Miközben a többség Várkonyi Andrea esetében teljes mértékben kizárja, én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a két fél között valóban dúl a szerelem. A szerelem ugyanis nem racionális.

A szerelem pszichedelikus állapot, konstruktív észlelés, torzan andalító szemüveg. Tömören: a szerelem hazug. Nem a valóságot látjuk, hanem valamit, amit valóságnak akarunk látni. Mészáros és Várkonyi most valószínűleg egy rózsaszín ködben él. Mint hosszú ideje bolyongó, de váratlanul egymásra lelt ikerlelkek lebegnek önfeledten a szomorú magyar valóság felett.”

– írja cikkében a nagy világmegfejtő, aki azt is „kiszámolta”, vajon melyik félnek jelentett nagyobb szintlépést a házasság. Itt is meglepő eredményre jutott:

„Várkonyi Andrea egy többdiplomás – orvos, pszichológus, közgazdász – nő, közismert és sikeres újságíró, aki eddig is és önerőből is nagyon jó anyagi körülmények között élt.

Igen, ahogy mondtam, most sokkal komolyabb gazdagság veszi körül, de az ő esetében a változás csupán mennyiségi. Mészáros Lőrinc esetében ellenben történt egy nagy minőségi ugrás.

Az emberek szemében eddig minden gazdagsága ellenére csak egy lesajnált, kinevetett politikai pénztárnok volt, a bumfordi gázszerelő, Orbán hasznos hülyéje, de immáron ő az a férfi, az a celeb, akinek a kifutókon majd ott ragyog a híres szőke ciklon az oldalán.”

– írja a Tesco Gazdaságos elemző, aki ezek után arra a következtetésre jut, hogy

„JELENLEG VÁRKONYI ANDREA NAGYOBB VESZÉLYT JELENT A NER-RE, MINT AZ EGÉSZ UNIÓS HÓBELEVANC ÉS A KOMPLETT ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS EGYÜTTVÉVE.

Ő lett a rendszer leggyengébb pontja, hiszen azt a legsebezhetőbb részénél, a szívénél hálózta be.”

Vona nem tartja kizártnak, hogy Várkonyi egyszer majd mindenről kitálal, ezért már Orbán Viktor sem aludhat nyugodtan. A bukott náci pártelnök még azt is el tudja képzelni, hogy a szerelem olyan változásokat indít be Mészáros Lőrinc fejében, hogy a végén még Orbán Viktor ellen fordul.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek