Juszt László: „Pacalos Németh Szilárd nem a legélesebb kés a fiókban”

Keményen beszólt az újságíró.

Németh Szilárd saját főnökét (Orbán Viktor) buktatta le Juszt László állítása szerint. Az újságíró nagyon kifakadt a Facebookon. Szerinte Németh agyatlan és ostoba.

Juszt posztját változtatás nélkül közöljük:

„Jó, eddig is tudtuk, hogy Pacalos Németh Szilárd nem a legélesebb kés a fiókban. Szellemi színvonala némi kívánnivalót hagy maga után. A magyar nyelvvel is folyamatos harcban áll, s rendre alulmarad.

Most egy kicsit túllépett a saját határain is. Miután Szabó Tímea arról kérdezte írásban a honvédelmi minisztert: igaz-e, hogy Orbán Viktor családjával együtt Rómába utazott egy, a honvédség tulajdonában álló repülőgéppel.

Pacalos Németh válaszolt: »A hivatalos utak nyilvánosak, de a magánprogramok nem, vagyis nem válaszol arra, hogy miért Horvátországban vették fel őket honvédségi géppel.«

Te szerencsétlen! A sok agyaddal most dobtad fel a főnököd. Mert ha nem érzékelted volna, ezzel közölted, – amit persze eddig is tudtunk – nem válaszolsz, mert a magánutak nem nyilvánosak!

Ha ehhez hozzátesszük, hogy ez nem is egy rögtönzött nyilatkozat volt, hanem egy írásos válasz, akkor azért felvetődik a kérdés: az egész Honvédelmi Minisztériumban nincsen egy olyan ember, aki a magyar nyelvet legalább középfokon bírja?”

A poszt kapcsán ajánljuk ezt a videót, melyben minden elhangzott mondat igazi közkincs:

Valódi Hírek