Mi folyik itt? Nyíltan Ungár Péternek kampányol a Fidesz szombathelyi aktivistája

Beszállt a Fidesz az ellenzéki előválasztásba.

Egyre bizarrabb fordulatokat vesz az előválasztási kampány a Vas megyei 01. számú választókerületben, ahol a szombathelyi sikerügyvéd, dr. Czeglédy Csaba, valamint a budai illetőségű NER-haszonélvező oligarcha, Ungár Péter között dől majd el az előválasztáson, hogy ki legyen a közös ellenzéki jelölt.

A jelöltek helyi beágyazottságát jól jelzi, hogy míg Czeglédy az elsők között, néhány óra alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat, addig Ungárnak a határidő végére sikerült kínkeservesen abszolválnia a 400 támogató aláírást.

A napokban kiderült az is, hogy a budai ejtőernyős Ungár – hogy jobb színben tűnjön fel a helyiek előtt – füllentett arról is, hogy van szombathelyi ingatlana: valójában csak sebtiben bérelt egyet.

Ami még ennél is kínosabb és érthetetlenebb: egy helyben jól ismert Fidesz-aktivista, R. Ferencné folyamatosan Ungár Péter mellett kampányol, szinte szerelmeslevél-stílusú kommenteket ír Ungár posztjai alá a Facebookon.

screenshot: Facebook

.

screenshot: Facebook

.

R. Ferencné a profilja szerint „A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tagja. FTC utánpótlás támogató.”, valamint projekt-koordinátorként dolgozik a kormánynak, szombathelyi forrásaink is megerősítették, hogy egy helyben jól ismert Fidesz-aktivistáról van szó.

screenshot: Facebook

.

Kínzó kérdés: Vajon miért szeretné ennyire a Fidesz, hogy Ungár nyerje az előválasztást? Csak nem attól tartanak, hogy Czeglédy győzelme esetén nem úsznák meg azokat a disznóságokat, amelyeket Schmidt Mária fiának győzelme esetén igen?

 

Valódi Hírek