FRISS: A DK-sok egyetlen nap alatt összegyűjtötték az induláshoz szükséges ajánlásokat

De nem állnak le.

Hétfőn kezdődött el az ellenzéki előválasztáshoz szükséges ajánlásgyűjtések időszaka: az induláshoz az egyes választókerületekben

400-400 támogató aláírást

kell összegyűjteniük a jelölteknek. Megkezdődött tehát az utcai pultozás, kampányolás, ami egy jó lehetőség a jelölt tényleges népszerűségének leméréséhez: kinek a pultjához mennek oda inkább a járókelők, hogy támogatásukról biztosítsák őt.

Hétfő estére több DK több parlamenti képviselő-jelöltje jelezte, hogy egyetlen nap alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat: így mások mellett máris összejött a 400 aláírás Czeglédy Csabának (Vas megye 01.), Oláh Lajosnak (Budapest 05.) és Varju Lászlónak (Budapest 11.) is.

Czeglédy Csaba azt írta:

„Köszönöm a bizalmat!

Nagyon jó érzés, hogy már ma összegyűlt közel 500 ajánlás, hogy hivatalosan is országgyűlési képviselőjelöltté váljak az előválasztáson Szombathely és térségében.

Most mutattam be a helyi ellenzéki választási bizottság egy tagjának a 62 ív kitöltött ajánlóívet (egy íven 8 ajánlás szerepel), aki ellenőrizte az aláírások mennyiségét.

Nem szavakban, hanem tettekben és szervezettségben mutatom meg, hogy én vagyok a legalkalmasabb ellenzéki jelölt a kormányváltást akarók számára Szombathelyen és a környező 11 településen.”


.

Oláh Lajos azt írta:

„Egész nap az utcán voltunk és meg is lett az eredménye!

Teréz- és Erzsébetvárosban elsőként pár óra alatt összegyűlt az induláshoz szükséges 400 ajánlásom, de folytatjuk a gyűjtést, mert nincs annál fontosabb, mikor személyesen tudunk beszélgetni veletek.

Győzzük le harmadszor is a Fideszt!”

.

Valódi Hírek