Elismerő oklevelet kapott a Ferenc pápa előtt kornyikáló Tóth Gabi

Hatalmas megtiszteltetés érte a fideszes énekesnőt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tóth Gabi augusztus elején az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szeptember 12-én többek között ő fogja felvezetni a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjét, amelyen a Magyarországra látogató Ferenc pápa koncelebrál a Hősök terén.

Videóüzenetében az énekesnő –, aki korábban többször is arra biztatta követőit, hogy legyenek vallásgyakorlók — elmondta, az esemény önkéntes hírnökeként hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy Ferenc pápa miséje előtt „autentikus” koncertet adhat a zenekarával.

Az Eucharisztikus Kongresszus előtt néhány héttel Tóth újabb megtiszteltetésben részesült.

Közösségi oldalán ugyanis most arról számolt be, hogy kedden a magyar katolikus egyház feje, Erdő Péter bíboros őt és 12 másik hírnököt elismerő oklevélben részesítette az eseményért tett fáradozásaiért.

Leírhatatlan érzés ennek a csodának a részesévé válni.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus / nek2021- önkéntes hírnökeként Dr. Erdő Péter bíborostól elismerő oklevelet vehettem ma át 12 hírnök társammal együtt. De ami a legfontosabb, hogy velünk legyetek szeptemberben az eseményen”

– fűzte hozzá Tóth a bíborossal készült közös fotójához.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

(Kiemelt kép: Tóth Gabi/Instagram)

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/08/23/der-heni-kemenyen-beszolt-azoknak-akik-kiakadtak-hogy-toth-gabi-fog-kornyikalni-ferenc-papa-elott

Valódi Hírek