Dér Heni keményen beszólt azoknak, akiknek nem tetszik, hogy Tóth Gabi fog kornyikálni Ferenc pápa előtt

Nagy Feró Kossuth-díját is megvédte a fideszes „megasztár”.

„Hiszem, hogy a 360.000 követőm között javarészt olyan emberek vannak, akiknél nem az óvodás külsőségek alapján kategorizálnak embereket. Hiszem, hogy mindenki igyekszik kihozni magából a maximumot, és elfogadni, megszeretni a velünk született adottságainkat. Mint a külső, mint a belső értékeinket!!

Hiszem, hogy tiszteljük egymást: elismerjük a tanulást, elfogadjuk a mások által megélt tapasztalatokat, nem kezdjük el ekézni és kéretlenül belekötni a másik életébe”

– kezdte Dér Heni azt az Instagram-oldalán közzétett bejegyzést, amelyben kiállt Tóth Gabi és Nagy Feró mellett.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tóth Gabiról nemrég derült ki, hogy szeptember 12-én többek között ő fogja felvezetni a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjét, amelyen a Magyarországra látogató Ferenc pápa koncelebrál a Hősök terén.

Nagy Feró pedig augusztus 20-án, pénteken vette át Áder János köztársasági elnöktől a Kossuth-díját, amelyhez Orbán Viktor is gratulált egy közös fotóval.

Az énekesnő bejegyzését azzal folytatta:

„Mindenki másképp csinálja alapon ne fájjon már, hogy @tothgabi énekel a pápa előtt és az se fájjon, hogy @nagyferobeatrice Kossuth-díjat kapott!!

Csináld utána, vagy ne csináld, szerintem inkább csak tiszteld!! Ne borulj ki a pedagógusra, mert igyekszik nevelni a gyereked.. Ne gyűlölködj azért, mert sok vagy kevés ruha van valakin a színpadon!! A színpad – ugyanúgy mint a színházban is – egy platform, nem a boltban találkozol az illetővel”.

„Hiszem, hogy rohadtul felébred mindenki, mert egyre nehezebb így mosolyogni…

Pedig meg kellene tanulni minél hamarabb és nem azon rugózni, ki mit tett le az asztalra!! Először gondolkozz el, te mit tettél le, aki megkérdezed!!!

Visszasírom lassan a gyerekkorom, pedig egy balkán háborút is erősebben, emberségesebben éltünk meg, mint ami most zajlik a világban!!

Hiszem, hogy az augusztus 20.-ból nem csak a fikázás marad meg, hanem az ideológia is, valójában mit is ünnepelünk!!

– tette hozzá az énekesnő, aki bejegyzéséhez egy szelfit is mellékelt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2018/09/30/fideszes-politikus-rabolta-el-deri-heni-szivet?fbclid=IwAR1GRF763EcaKYWeeO0GKAViPUzjS21dfOxa5h_aUb7yoPFOWg_aQef4X04

Valódi Hírek