Most érkezett: Vajna Tímeát eljegyezte a titokzatos szerelme (+fotó)

Nem gondolta, hogy készen áll rá, de magával ragadta az érzés.

Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye augusztus 12-én, csütörtökön délután adta hírül az Instagram-oldalán, hogy újra férjhez megy.

„Barátságból szerelem. 2021/07/21. Beleszeretni a legváratlanabb emberbe a legváratlanabb időben. Nem gondoltam, hogy készen állok erre, de annyira jó voltál hozzám. Hagytam, hogy magával ragadjon az érzés, és lassan rájöttem, hogy beléd szerettem”

– írta angol nyelven Vajna, aki több fotót is mellékelt vőlegényéről, az eljegyzésük napjáról a kaliforniai Montecitóban, illetve a gyémántgyűrűjéről.

Az egykori modell azonban nem jelölte és nem is nevezte meg kedvesét a fotókon, így egyelőre csak találgatni lehet, hogy kiről van szó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Vajna Tímea korábban Damu Roland színész párja volt, akivel évekig élt együtt. A férfi a kapcsolatban bántalmazta őt, amiért Damu börtönbüntetést kapott.

A tárgyalás idején ismerkedett Andy Vajna filmproducerrel, akivel 2013-ban házasodtak össze. A filmproducer és kormánybiztos 2019 januárjában, 74 évesen hunyt el. Vajna azóta az USA-ban él. Június végén pedig az is kiderült, hogy 8,9 millió dollárért, azaz kb. 2,1 milliárd forintért vásárolt egy hat hálószobás, hét fürdőszobás, 650 négyzetméteres luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb helyén.

Valódi Hírek