Exkluzív: Vajna Tímea torkig van a Fidesszel, Magyar Péternek drukkol

Ezt nem láttuk jönni.

A Nyugati Fény vette észre, hogy Magyar Péter pénteki posztját lájkolja az Instagramon Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea.

Mint ismert, Magyar Péter, a másfél évtizeden keresztül a neres ficsúrok luxuséletét élő férfimanöken a Varga Judittal való válása után elveszítette a felesége révén szerzett 5-6 milliós kamupozícióit, ezek után felfedezte magában a hatalmas ellenzékit, és a NER 15. évében észrevette, hogy a magyar kórházakban meleg van nyáron. Ebbéli friss felfedezését gyorsan világgá is kürtölte: az elmúlt napokban végtelen mennyiségű pózolós szelfit posztol kórházakból, egy infrahőmérőt lóbálva.

Az egyik ilyen posztja alatt fedezte fel a Nyugati Fény Vajna Tímea lájkját.

Magyar az ominózus posztjában Orbán Viktor miniszterelnököt kérdezi fel az egészségügy kapcsán. A poszt szövege így kezdődik:

„Miniszterelnök úr, hogy telik az adriai vakáció? Nem tudom eljutott-e önhöz a hír, de miközben valamelyik oligarcha kastélyában a világrendszerváltásról álmodozik, itthon beérett az önök évtizedes “munkája” az állami egészségügy totális szétverésére.”

És így végződik:

„Ön tényleg keresztény? Hogy tud a tükörbe vagy az unokái szemébe nézni?”

Erre nyomott egy támogató lájkot Vajna Tímea, ami egészen vad következtetésekre sarkallhatja az egyszeri szemlélőt.

Vaja Tímea lájkja Magyar Péter kormányellenes posztján / screenshot: Nyugati Fény

  • Vajon Andy Vajna örököse torkig van vele, hogy „fideszes oligarchák kastélyában” hűsöl Orbán Viktor?
  • Esetleg magából a fideszes oligarcharendszerből, az irdatlan pénz- és hatalomkoncentrációból van elege, ami az exférjét is a magasba emelte?
  • Egy új „kiábrándult fideszest” köszönthetünk Vajna Tímea személyében, Simonka György és Borkai Zsolt után?
  • Vagy talán csak kiszemelte magának a külső-belső tulajdonságaiban is vérbeli neres Magyar Pétert, és a lájkja nem a tartalomnak, hanem Magyar személyének szól?

Megannyi csodálatos lehetőség! Kérjük olvasóinkat, írják meg tippjeiket kommentben!

(Újságíróknak: Kérjük, ha tetszett a cikkünk és megírnád a témát, akkor az újságírói etikának megfelően említsd meg az információ elsőközlőjét és linkeld cikkünket. Köszönjünk.
Útmutató az Instagramot kevésbé ismerő újságíróknak: az Instagram minden posztnál az általad követett oldalak lájkjait jeleníti meg legelsőként, legfelül, tehát előbb be kell követned Vajna Tímea oldalát, ha azt akarod, hogy fent az elsők között mutassa a lájkját.)

Valódi Hírek