Dobrev Klára: Eltöröljük a melegellenes törvényt a kormányváltás után!

Reagált a törvény életbe lépésére.

Beszámoltunk róla, hogy miután csütörtökön hatályba lépett az a június 15-én elfogadott törvénycsomag, amely a Fidesz politikai szándékai szerint összemossa a melegeket és LMBTQ-embereket a pedofilokkal a Háttér Társaság és az Amnesty International Magyarország tiltakozásuk jeléül egy

tíz méter magas szivárványos léggömböt állított fel a Parlament előtt.

A magyar homofób törvény életbe lépésére a legnagyobb civil szervezetek mellett Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje is reagált.

Facebook-bejegyzésében azt írta:

„Egész Európa és az egész világ elborzadva figyeli a pedofilellenesnek csúfolt, valójában homofóbtörvény hatályba lépését. Ha majd pár év távlatából visszatekintünk, valószínűleg ez a gaztett is csak egy lesz a sok közül.

Egy lapon emlegetjük majd nyugdíjasok megkárosításával, a földek ellopásával vagy a Mészáros-félék meggazdagodásával, de ez most mégis más, mégis jobban fáj.

Anyaként és felelős politikusként is mély szomorúsággal tölt el, hogy a gyermekeink egy olyan országban nőnek fel, ahol az aktuális miniszterelnök és kormánya nem tud kormányozni, nem tudja és nem akarja meghallgatni a magyar embereket, viszont egy dolgot igazán tud: gyűlölni.

Gyűlölni tisztességes, becsületes emberek sokaságát pusztán azért, mert ők másként szeretnek, pusztán azért, mert azt hiszik, ha gonosz politikájuk középpontjába állítanak egy társadalmi csoportot, az majd a hatalmon tartja őket.

Orbán Viktor és kormánya nagyon téved. Ebben a csodálatos országban a gyűlölet nem hozhat politikai hasznot, ők együtt fognak bukni a velejéig romlott politikájukkal, Magyarország új kormánya pedig első intézkedései egyikeként fogja eltörölni Orbán homofóbtörvényét!

Véget vetünk ennek az ámokfutásnak és egy jobb, szabadabb országot teremtünk, ahol a vélemény pont ugyanúgy lesz szabad, mint a szerelem!”

Valódi Hírek