„Mi Szájer József jogaiért is küzdünk” — Ezért bojkottálta öt ellenzéki párt a melegellenes törvény szavazását (+videó)

A demokrácia megcsúfolásának napja.

Rendhagyó sajtótájékoztatót tartott a teljes ellenzéki összefogás — a Jobbik kivételével — a Háttértársasággal, a Város Mindenkiért csoporttal és az Utcáról a lakásba egyesülettel karöltve.

A Fidesz az Országgyűlés keddi ülésnapján olyan törvényeket akar megszavazni, amelyek egyáltalán nem szolgálják hazánk és a magyar emberek érdekeit, ellenben gyűlöletet szítanak, semmibe vesznek és megbélyegeznek

nyilatkoztak korábban az ellenzéki pártok.

A mai napon felszólalt Gurmai Zita, Arató Gergely, Csárdi Antal, Tordai Bence és Hadházy Ákos is.

A Demokratikus Koalíció szerint olyan javaslatok sorát terjesztik elő és szavazzák meg a mai napon a parlamentben, amelyek nem felelnek meg a parlamenti demokrácia szabályainak, az alapvető emberi jogoknak, a jogállamiságnak, és amelyeknek a

beterjesztési módja és a tartalma egyaránt felháborító.

Összekötnek egymással olyan törvényeket, amelyeknek semmi köze sincs egymáshoz, pedofília elleni küzdelmet a meleg közösség megbélyegzésével. A veszélyhelyzet idején hozott szükséges intézkedések meghosszabbítását azzal, hogy újabb állami vagyont adjanak alapítványoknak és hogy 500 milliárd forintot költhessen el a kormány ellenőrzés nélkül, és hogy kifoszthassa az önkormányzatokat.

— mondta Arató Gergely.

Ha Orbán Viktor nem tudja, hogy mi a különbség egy meleg és egy pedofil között, akkor azt javaslom, hogy kérdezze meg Szájer Józsefet vagy Kaleta Gábort.

Mi Szájer József jogaiért is küzdünk.

Most kitalálták, hogy a pedofilokat összemossák a melegekkel. Ez olyan, mint mikor Mészáros Lőrinc miatt valaki azt mondaná, hogy minden volt gázszerelő tolvaj. Pedig ez nem igaz.

— nyilatkozta Gurmai Zita.

Csárdi Antal arról beszélt, hogy ha a kormány a kínai egyetemre szánt 500 milliárd forintot a magyar egyetemek fejlesztésére fordítaná, sokkal

nagyobb eséllyel kerülhetnének be a nemzetközi egyetemi rangsorokba.

Elmondása alapján nem ez a célja a kormánynak, hanem hogy kiszolgálja kína érdekeit.

Ez egyértelmű meghazudtolása a rendszerváltásnak.

— mondta Csárdi.

Hadházy Ákos elmondta, hogy mi a kormány célja a törvényjavaslattal:

A kormánypropaganda ismét orosz mintára lépett szintet, egybemosta a pedofíliát a homoszexualitással, és nyilvánvaló, hogy miután ezt a törvényt nem lehet megszavazni, azok akik nem szavazták meg, azokra azt fogja mondani, hogy a pedofíliát támogatják.

Az ellenzéket egészen elképesztő módon fogja a kormány gyalázni.

Úgy gondolja, hogy az egész nem más, csak egy újabb elterelés.

Céljuk, hogy eltereljék a figyelmet többek között a 30.000 halottról és azokról a kórházi osztályokról, amiket be akarnak zárni.

Valódi Hírek