Fürdő és szauna – exkluzív szolgáltatások egy szállodában

Amikor szálláshelyet foglalunk, akkor nagy valószínűséggel az is szempont lesz, hogy milyen szolgáltatásokat kínál az adott hotel. A legtöbb embernek például rendkívül fontos a wellness- és szaunarészleg.

Mielőtt rábólintana az első kedvező ajánlatra, vizsgálja meg annak minőségét. A következő cikkben megmutatjuk Önnek, hogy mitől lesz igazán exkluzív egy ajánlat, és hogy mi az a színvonal, amit keresni érdemes.

Kikapcsolódás a wellnessben

A wellness- és szaunavilág ma már szinte minden hotelben alapkövetelmény. De mi alapján érdemes döntenünk?

Fontos, hogy az élményfürdők területe télen és nyáron is nyitva legyen. Extra élmény, ha olyan elemekkel van kiegészítve, mint amilyen a whirlpool pezsgőmedence (35°C) vagy a gyógymedence (36-37°C), netán pancsoló.

Vonzó, ha a szaunarészlegén nemcsak a legjobb szaunakabinok találhatóak meg, hanem elkülönített relaxációs tereknek, gőzfürdőnek, herbáriumnak is otthont ad.

Egyszóval, csak olyan hotelt válasszon, amely sokféle vendégigényhez és korosztályhoz alkalmazkodik.

Hívogató szolgáltatások

Biztosan Önnek fontos, hogy milyen egyéb szolgáltatásokat kínál egy hotel. Jó hírem van! A Hotel Európa Fit**** kínálatban találkozhat olyan ajánlatokkal, amelyek a pihenés mellett a regenerálódást, az egészség javítását és megőrzését is megcélozzák.

Hallott már például a sókamráról? Szerepet játszik a gyulladások csökkentésében, de a kórokozókat is megsemmisíti. Bevethető légcsőhurut és allergia esetén is.

A herbárium egy kicsit másfajta szolgáltatás, de garantáltan megérzi majd a hatását! Ekkor ugyanis a pára útján juttatják be a szervezetbe a leghasznosabb gyógynövényeket.

Az infrakabin az immunrendszer méregtelenítési folyamatait indítja be, melegítő sugarak segítségével. A sugarak ilyenkor a szövetekbe hatolva vérbőséget okoznak, így salakanyagok távozhatnak.

Mindez csak töredéke a kínálatnak, hisze a finn szauna vagy a gőzfürdő szintén hatásos lehet. Ha kipróbálna hasonlóan exkluzív szolgáltatásokat, akkor nézze meg a hévízi Hotel Európa fit**** ajánlatait!

A család sem kivétel!

Gyakori panasz az emberek körében, hogy a legigényesebb hotelek nem fordítanak elég figyelmet a családosok igényeire. Az Európafitben mindenki jól érezheti magát.

Amíg a szülők beugranak egy pihentető wellnessre, addig a gyerekek az élménymedencében ejtőzhetnek. Ráadásul a vízi kalandok mellett a különleges gyermekanimációs programokon is részt vehetnek az iskolai szünetekben és hosszú hétvégéken, így ők is örök élményekkel gazdagodhatnak!