Most érkezett: Feljelentették a kormányt

A Btk. szerint is bűncselekményt követtek el.

Mi is beszámoltunk arról, hogy vasárnap a kormány közzé tett egy táblázatot közösségi oldalán, amelyen a különböző oltások utáni fertőzési és halálozási számokat kívánták bemutatni.

Később kiderült, hogy nem titkoltam azzal a céllal, hogy a Pfizer vakcináját megpróbálják lejáratni.

A kormány által közölt adatok azonban a legtöbb szakértő, így a Széchenyi-díjas kutatóbiológus, Karikó Katalin szerint sem stimmelnek.

A Pfizer-vakcina kifejlesztésében kulcsszerepet játszó biokémikus szerint ugyanis a táblázatból lényegi információkat hagytak ki.

Rácz András Oroszország-szakértő ugyanakkor észrevette, hogy két nappal a magyar táblázat nyilvánosságra hozása előtt két nappal, április 23-án az orosz Sputnyik-V-t forgalmazó Russian Direct Investment Fund tett közzé

egy teljesen hasonló adatszerkezetű és mondanivalójú táblázatot.

Kedd délután már arra hívtuk fel a figyelmet, hogy a kormány táblázata valójában teljesen ellenkezőleg sül el, mint ami a kormány valódi szándéka lehet ezzel.

Szerdán Szél Bernadett azt közölte Facebook-oldalán, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a táblázat miatt:

„A képen a kormány ellen tett feljelentést tartom a kezemben, kommentben magát az anyagot is közzé teszem. Mert egy magát komolyan vevő kormány nem terjeszthet álhíreket, nem gyárthat propagandát, sem járványban, sem azon kívül, de ha mégis, ne csodálkozzon, hogy a saját fegyverével találja szembe magát.

És szeretném megosztani Veletek Ángyán József ide kapcsolódó gondolatait is, amit korábban komment formájában osztott meg a nyilvánossággal. ‼️ Olvassátok, osszátok, minden szava igaz!

“Kedves Bernadett! Abba a szellemi mélységbe, ahol e táblázat alapján a kormány, járványügyi szakértői és statisztikusai tartózkodhatnak, abba a mélységbe már veszélyes lemerülni, mert a felszínre emelkedés — ha túl gyorsan történik – könnyen súlyos búvár (keszon) betegséghez vezethet. Két eset lehetséges.

Ha komolyan gondolják, hogy dupla annyi idő alatt idős, beteg emberek közül ugyanannyian halnak meg, mint fele annyi idő alatt az egészséges fiatalabbak közül, akkor nemcsak a diplomájukat, de az érettségi bizonyítványukat is sürgősen vissza kell vonni, esetükben egy alapintelligencia szint mérés is esedékes lehet, és

kezdeményezni kellene elmeorvosi vizsgálatukat, mert ön- és közveszélyesek.

Karikó Katalin professzor asszonnyal egyetértve én is azt gondolom, hogy józan paraszti ésszel és elemi iskolás ismeretekkel is könnyen belátható, hogy ez hatalmas ostobaság, hiszen összemérhetetlen dolgokat mérnek egymáshoz. Ha pedig provokációnak, az Európában engedélyezett oltóanyagok primitív lejáratásának, azokkal kapcsolatos félelemkeltésnek szánták, akkor ez nemcsak nagy gazemberség, hanem a saját törvényük szerint is

tudatos rémhírterjesztés, azaz az érvényes Btk. szerint bűncselekmény,

jól teszi tehát Bernadett, ha ennek alapos gyanújával feljelenti a kormányt.

Ebben az esetben persze azért azt nem értem, hogy mit keresett Orbán Izraelben, ha azt sem vette észre, hogy ott kizárólag éppen a Pfizer vakcínájával oltanak, és egyebek mellett éppen ezzel érték el az általa is agyondícsért és valóban kitűnő járványügyi eredményeket.

Rossz belegondolni, hogy nálunk e „keletmániás táblázatgyártókra” van bízva a járvány kezelése. Ebben a helyzetben – egyetértve főpolgármester úrral – valóban csak „önmagunkra és egymás józanságára számíthatunk”, és persze a Gondviselésben bízhatunk. Erőt és kitartást kívánva, szeretettel és barátsággal: Á. J. (Ángyán József)”

 

Valódi Hírek