Kiborult a kutató: Így csalnak Orbánék a halottak számával

Karikó Katalin felhúzta magát az elképesztő manipuláción.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a kormány vasárnap hozta nyilvánosságra a különböző oltások után hányan fertőződtek és haltak meg Magyarországon. Ahogy arról is írtunk, hogy ezekkel az adatokkal valami nagyon nem stimmel.

Ezt erősítette meg dr. Karikó Katalin, az USA-ban élő Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus, biokémikus, a szintetikus mRNS alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója is, aki vasárnap este reagált a kormány által közöltekre a Facebook-oldalán közzétett írásában.

„A lentebb bemutatott táblázatot sokan elküldtetek ezért kiegészítettem a szükséges információval, amit sajnálatosan lehagytak róla, az elhunytak korára nem tudok semmilyen adatot de egy ilyen közleményben azt is kötelező lett volna feltüntetni.

Tehát 4 hónap alatt halt meg 32 idős ember/100,000 Pfizer beoltottból, akiket az öregek otthonában beoltottak es krónikus betegségben szenvedtek.

A kínai vakcina esten 2 honap alatt halt meg 16 ember/100,000 beoltottbol akik krónikus betegségben nem szenvedtek.

Még kutatónak sem kell lenni ahhoz hogy valaki realizálja megfelelő kontrollal lehet csak összehasonlítani valamit, vagy historic kontrollal.

A betegségek mellett a beoltottak es elhunytak korát is fel kell tuntetni különben ez teljesen félrevezető információ. Azt kellett volna feltuntetni hogy

Magyarországon 4 hónap alatt 100,000 idős krónikus beteg emberből hányan haláloznak el az öregek otthonában. Illetve krónikus betegseggel NEM rendelkező 100,000 emberből hányan halnak meg 4 hónap alatt”

– írta az elismert szakember.

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/04/25/filozofiatortenesz-hazudnak-ez-az-egyetlen-ertelmes-magyarazat-az-pfizer-oltas-utani-halalozas-szamaira

Valódi Hírek