Filozófiatörténész: Hazudnak, ez az egyetlen értelmes magyarázat a Pfizer-oltás utáni halálozás számaira

Vélemény.

Borbély Gábor filozófiatörténész lapunkhoz eljuttatott írását változtatás nélkül közöljük.

A kormány adatai szerint háromszázhússzor annyi Pfizerrel beoltott ember hal meg Magyarországon koronavírusban, mint ahány (jelentős részben szintén Pfizerrel) beoltott ember az Egyesült Államokban..

A Szputnyik viszont csak tízszer olyan halálos, mint az amerikai oltások. Hurrááááá!

A háromszázhússzoros kockázat a kormány ma publikált táblázatából jön ki, ha összevetjük ezt az Egyesült Államok adataival. Az Államokban ugyanis 88-an haltak meg durván 87 millió dupla vakcinával beoltott emberből. Egy az egymillióból.

Vajon mi lehet a drámai eltérés oka?

A magyar orvosok/nővérek képtelenek megfelelően beadni az oltást, azaz nagyjából horizontálisan elmozdítani egy injekciós tűt az egyik irányból a másikba?

Nos, ezt még a civilizáció minden formájától (ha az nem hátrafelé nyilazás vagy szotyolaköpködés), következésképpen az orvostudománytól és az orvosi praxistól is viszolygó magyar kormány tagjai sem gondolhatják komolyan.

A Dunán folyásiránnyal ellentétesen mozgó imperialista ügynökök szabotázsakciója áll esetleg a háttérben, akik rosszabb minőségű Nutellát, izé oltóanyagot csempésznek az országba, és az oltásellenes “baloldal” megbízásából meg kívánják buktatni a nemzeti elkötelezettségű stb.?

Nos, ez kiváló magyarázat lehet a Fidesz és a hívei számára, mivel

egyáltalán nincs semmi értelme.

Nekünk, nyamvadt entellektüeleknek, akik azzal áltatják magukat, hogy értelmes magyarázatot lehet találni dolgokra, két javaslatunk van.

Az egyik az, hogy egyszerű mintavételi torzulásról van szó. Magyarországon jellemzően idős embereket és egészségügyi dolgozókat oltottak Pfizerrel, akik – különböző okokból bár – de az átlagnál veszélyeztetettebbek. Ennek alapján még akkor is nyilvánvaló, hogy torzítanak az adatok az egyesült államokbeliekhez képest, ha a további változókat figyelmen kívül hagyjuk.

A másik lehetséges magyarázat az, hogy ezek egyszerűen hamis adatok.

Az a röhej, hogy tulajdonképpen mindegy is. A cél ugyanis vélhetőleg az, hogy “adatokkal” lehessen “alátámasztani” Gulyás elvtárs képtelennek tűnő korábbi megjegyzését a szovjet és a kínai oltások felsőbbrendűségéről.

Gulyás elvtárs állandóan háborgó, időnként pedig döbbent csecsemőfejét majd megsimogatja a Jóllakott Törzsfőnök, az ő tokáját megvakarja a poszt-kgb-s, akire meg majd joviálisan rámosolyog a Kínai Kommunista Párt főtitkára.

A magyar nemzeti-keresztény átlagfideszes pedig tele szájjal szidja az imperialista vakcinákat, és élteti a Szovjetúnió utódállamát és a Kínai Kommunista Pártot.

 

Valódi Hírek