Kovács Ákos megrendülten beszélt halálközeli élményéről (+videó)

Senkinek nem kíván hasonlókat az énekes.

YouTube-videót töltött fel Kovács Ákos. A zenész a videómegosztó portálra feltöltött tartalomban rajongói kérdésekre válaszolt.

Egészen elképesztő a józan észt és a történelmi tapasztalatot és a biológiai tudásunkat is semmibevevő eszmék törnek előre, ellentmondást nem tűrően lépnek fel.

Tönkreteszik azt, aki mást merészel gondolkodni arról, amiről ők nagyon határozottan gondolkodnak; valami, amit — ha még létezik ez a fogalom — normális emberek őrültségnek is tarthatnak

— mondta a járvány időszakával kapcsolatban a zenész.

Hirtelen más példával hozakodott elő a pandémia kapcsán: kell-e a gyermekeknek nemváltoztató műtétet engedélyezni, akár csak egy szülő engedélyével. Elmondta, „Amerikában” már egy szülő engedélyével is el lehet végezni a ezen operációkat, „tehát orwellibb a helyzet, mint korábban volt„. Néhány dala aktuálisabbnak tűnhet, és a világban zajló folyamatok miatt van.

Megkérdezték tőle, kapott-e vakcinát. Elmondta, még nem, ugyanis ő az elmúlt időszakban esett át a koronavírus-fertőzésen. „Csókoltatnám azokat, akik szerint nincs ilyen betegség.

Hát lehet, hogy nincs, de nekem hat hetem benne volt, egy-két fulladásos, halálközeli élménnyel, úgyhogy nem kívánom senkinek

— mondta megrendülten a művész.

Nem tudja, hogy az oltás lesz-e a megoldás, de azt látja, hogy túl sok barátja érintett, és van olyan ismerőse, aki jelenleg a fertőzés miatt élet-halál között lebeg. ”

Lehet, hogy én kaptam a nagyobb kegyelmet, hogy megbetegedtem, és valahogy túl lettem rajta

— mondta.

A teljes videó itt tekinthető meg:

(Kovács Ákos/YouTube)

Valódi Hírek