Szájer József elismerte, hogy részt vett a brüsszeli illegális orgián, de az szerinte egy „házibuli” volt, és ő nem is drogozott

Sírjunk vagy nevessünk?

Meglepő közleménnyel jelentkezett kedden délután Szájer József, a Fidesz vasárnap lemondott EP-képviselője, miután a belga sajtó megírta: pénteken egy brüsszeli melegbárban tartott illegális sze×orgiára csapott le a rendőrség, ahol 25-en, főleg férfiak voltak jelen, és a jelenlévők között volt egy magyar EP-képviselő is, aki az ereszcsatornán keresztül próbált menekülni.

A partin több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. A rendőrök drogot is találtak a helyszínen.

Szájer elképesztő közleményét, amely az Origón is megjelent, betűhíven idézzük:

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

Valódi Hírek