Belgium legnagyobb lapja megerősítette: A Fidesz alapító tagja vett részt a brüsszeli drogos orgián

Nincs több kérdés.

A belga sajtó híradásai alapján beszámoltunk róla, pénteken éjszaka egy illegális sze×partit kapcsolt le a rendőrség Brüsszelben.

Az első hírek arról szóltak, hogy a belga főváros Rue des Pierres nevű bárjában 25-en, többségében férfiak vettek részt az orgián, köztük az Európai Parlament egyik magyar képviselője, aki két nappal később, vasárnap lemondott a tisztségéről. A rendőrök drogot is találtak a helyszínen.

A HLN belga lap most pontosította az eddigi, EP-képviselőre vonatkozó információit. Ezek alapján további jelek utalnak arra, hogy valóban Szájer József lehetett ott az orgián.

A HLN ugyanis azt írja, az orgián részt vevő magyar EP-képviselő a Fidesz alapítótagja, aki mielőtt Brüsszelbe került volna,

1994 és 2002 között a párt frakcióvezetője is volt.

A HLN emellett arra is emlékeztet, hogy a Fidesz nyíltan ellenzi a melegek emberi jogait elősegítő intézkedéseket, külön kiemelve azt a májusban hozott törvénymódosítást, amely megtiltja a nemváltást.

A belga lapok beszámolójából kiderült továbbá, hogy az EP-képviselő megpróbált elmenekülni az ereszcsatornán, de a rendőrök elkapták. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott. Az eseményt a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedéseknek.

A botrány kirobbanása után Szájert a 444.hu kereste telefonon, a képviselő azonban sem a belga sem a magyar telefonszámán nem volt elérhető.

 

Valódi Hírek