FRISS: Már Magyarországon is előfoglalható a koronavírus elleni vakcina

Ötezer forintért fizethetünk be rá.

Előfoglalási lehetőséget nyitott a koronavírus elleni vakcinára a Nemzetközi Oltóközpont. Kiderült,

5000 forint előleg

befizetésével bárki bebiztosíthatja magának a gyógymódot.

Mint írják „A tudósok között konszenzus van, a pandémia egyetlen módon szorítható vissza: vakcinával. Mivel azonban globális járványról van szó, az első hónapokban rendkívül nehéz lesz oltóanyaghoz jutni, a kontingensek mérete és az oltás lebonyolítása is rengeteg kérdést vet fel. Erre a problémára kínálunk megoldást a COVID-19 oltóanyag előfoglalási programunkkal”.

Az előfoglalás menete a következő: befizetjük az 5000 forintot, és amikor a vakcina elérhető lesz, az Oltóközpont felveszi velünk a kapcsolatot és időpontot egyeztet. Az 5000 forintban

nincs benne az oltóanyag ára,

azt azon felül kell kifizetni, de ennek várható összegéről egyelőre nincs adat, ahogyan arra sem tér ki a tájékoztatás, mi a helyzet akkor, ha ugyan befizettük az előleget, de az anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé a vakcina megfizetését.

Ha többféle vakcina is a rendelkezésre áll, a kliens kedvére válogathat, ha pedig egyik sem nyeri el a tetszését, akkor a befizetett előleg visszautalásra kerül. Az 5000 forint abban az esetben is visszajár, ha a központ

nem jut oltóanyaghoz 2021 végéig.

Az előrejelzések szerint Európában az idei év végén vagy 2021 elején kerülhetnek piaci forgalomba a jelenleg még fejlesztés alatt álló koronavírus-vakcinák.

(Nemzetközi Oltóközpont nyomán)

(Kiemelt kép: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij)

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2020/11/16/friss-egy-amerikai-ceg-945-szazalekos-hatekonysagu-vakcinat-fejlesztett

Valódi Hírek