Dúró Dóra kiugrik a bőréből, hogy ezentúl nem fogadhatnak örökbe a meleg párok

„Na, ezért kellett darálni.”

A Facebook-oldalán örömködik Dúró Dóra az Alaptörvény módosítása felett. Szerinte azért kellett ledarálni a Meseország mindenkié című könyv egy példányát, mert így végre elérték, hogy

„az Alaptörvénybe kerül, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz pl. a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután.”

A darálós figyelemfelhívás nélkül szerinte ez nem sikerült volna, hiszen már tavaly is hiába próbálta a „homoszexuális propagandát” litiltatni az óvodákból egy szakszerű indítvánnyal, a Fidesz akkor azt leszavazta.

Bár nagy az öröm Dúró Dóra háza táján, azért azt hozzáteszi a posztban, hogy még nem lehet megnyugodni, mert nem végeztek el minden munkát:

„a deviánsok garázda felvonulása” is betiltásra vár még.

Dúró szerint a kormány azt a gaztettet is elkövette, hogy közpénzt adott bizonyos LMBTQ-kiadványokra, illetve még mindig nem vezették be a homoszexualitásra utaló jelzést a filmeknél és televízióműsoroknál, pedig az a gyermekek egészséges lelki fejlődését szolgálná.

„Ez az eset ékes példája annak, hogy miért van szükség a Mi Hazánkra és a radikalizmusra a politikában: faltörő kosként megyünk előre, és a támadásokat vállalva érvényesítjük az igazságot, amitől gyarapodni tud a nemzet!” – zárja a sorait.

A teljes posztot itt találod:

Valódi Hírek