Borkai Zsolt megtörte a csendet: „Súlyos árat fizettem, de túl vagyok rajta”

A világtól elvonultan, a Győr melletti Bácsán él, és őstermelőként dolgozik Borkai Zsolt.

A Blikk szólaltatta meg Győr bukott polgármesterét, aki előző önkormányzati választási kampány idején szex- és korrupciós botrányba keveredett. Borkai ugyan még így is megnyerte a választást, de a történtek miatt lemondani kényszerült.

A cikkből kiderül: Borkai most birkákat, lovakat, csirkéket tart. Emellett van szőlője is.

Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon” – mondta, majd hozzátette, hogy „amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr„.

Azt is elmondta, hogy a tavalyi botrány után mélyponton volt, sokáig ki se mozdult a házból, és mostanában is csak a barátaival találkozik néha.

Kiderült: a Magyar Olimpiai Bizottság nem vonta meg 330 ezer forintos havi olimpiai járadékát. A botrány megviselte a házasságát, de már „újraírták” a kapcsolatukat – mondta.

A Borkai-botrány ügyében a hatóságok a videó készítői és az azzal Borkait zsarolók után nyomoznak. A botrány során újra előkerült korrupciógyanús ügyekkel nem foglalkoztak. Borkai amúgy a korrupciós vádakat koncepciózusnak tartja. „Soha nem voltam korrupt, és nem is drogoztam” – mondta.

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2019/10/15/glazer-timea-borkainak-fontosabb-a-fidesz-mint-gyor

Valódi Hírek