Gábor György helyretette a rémületes baromságokat beszélő fideszes rektort

Precíz, mint mindig.

A debreceni csodaegyetem csodarektora, aki heroikus bátorsággal és a tudós elfogulatlanságával harcolta ki mind Putyin, mind Matolcsy díszdoktori címét, ma azzal a nagyszerű hírrel állt ország-világ elé, hogy a Mádi Bor Akadémián a furmint szőlő héjában felfedezték a koronavírus ellenszerét.

Nem tudom, a rektor úrnak mi köze van a Mádi Bor Akadémia forgalmához vagy bevételéhez, de nem is kell tudnom, hiszen a tudomány szigorúan objektív, s nem ismer részrehajlást.

Speciel én jobban örültem volna, ha a koronavírus ellenszerét a whisky előállításához szükséges valamely gabonafajtában fedezik fel, de tudom, hogy a tudomány nem megrendelésre működik, ugyebár.

Viszont máris reménykedem, hátha az ebola ellenszerét hamarosan a Mészáros Lőrinccel és Tiborcz Istvánnal bizniszelő Balázs László tulajdonolta Igazi Csíki Sör alapanyagához szükséges malátában találja meg valamelyik kormányhoz rendelt tudós fő.

Mindezek mellett eltörpül, hogy a múltra manapság nem a különféle történeti forrásokban és levéltárakban lelnek rá a hivatalos kutatók, hanem a XX. és XXI. Századi Intézet főigazgatónőjének igazgatói szobájában.

Így lesz aztán a Mádi Bor Akadémia furmint szőlője, az Igazi Csíki Sör malátája és a XX. és XXI. századi Intézet főigazgatói szobájának múltképe egy nagy, összefüggő tudományos projekt végeredménye.

Gábor György


.

Kapcsolódó cikkünk:

Ordító baromságot mondott a koronavírusról a Putyin-imádó debreceni rektor (+videó)

.

Valódi Hírek