Komplett hülyét csinált magából Ordas Eszter, a Tisza párt budapesti képviselője

Ez nagyon kínos!

Ordas Eszter, a Tisza Párt budapesti frakcióvezetője

A Tisza párt budapesti frakcióvezetője, Ordas Eszter október 21-én beadott egy indítványt a fővárosban, amelyben azt követelte, hogy Karácsony Gergely rúgja ki Szabó Rolandot, az Állatkert főigazgató-helyettesét.

Mint a jegyző válaszából kiderült, ezzel csak két aprócska gond van:

  • Szabó Roland már lassan két éve nem dolgozik az Állatkertnél,
  • és egyébként sem a főpolgármester volt a munkáltatója.

Ezek után – fokozva a fokozhatatlant – Ordas Eszter írt egy felháborodott kiegészítést, mondván: ők erről nem tudtak, mivel nincs fent a Wikipédián (!) és az Állatkert honlapján. Slusszpoén: de ott van, csak le kell görgetni az oldal aljára, a közérdekű adatokhoz.

A kínos esetről Hont András, az Átlátszó újságírója számolt be szombati Facebook-posztjában, amelyhez a dokumentumokat is csatolta.

Őt idézzük:

Árad a tudás, hozzáértés, szakértelem; akkora rencerváltás lesz itt, hogy a Duna adja a másikat.

A Tisza beadott egy indítványt a fővárosban, amely azt tartalmazza, hogy az Állatkert főigazgató-helyettese ellen, aki szerintük ténylegesen irányítja az intézményt, büntetőeljárás folyik, ezért a főpolgármester mint munkáltató azonnal intézkedjen (kvázi rúgja ki). Mire a főjegyző tájékoztatta a roppant fölkészült hobbipolitikusokat: az illetővel szemben nehéz lesz eljárni, mivel két éve nem dolgozik már az Állatkertben, egyébként meg a főpolgármester nem is munkáltatója. Mivel a frakció és vezetője nem csinált még eléggé hülyét magából, ezért írt egy kiegészítést, hogy ők ezt nem tudták – most tessék figyelni -, mert NINCS FÖNN A WIKIPÉDIÁN. (Szerinte az Állatkert honlapján se, de azon rajta van, le kell pörgetni az aljára a közérdekű adatokhoz – szívesen).

A forrást beteszem kommentbe, mert én nem engedhetem meg magamnak, hogy ne ellenőrizzem, amit írok, mivel nem vagyok fővárosi képviselő. Voltam, de akkor közhiteles adatokból tájékozódtam, és nem ingyenes, kollektíve szerkesztett izékből.


.

Valódi Hírek