Dúró Dóra megvédte a kormány botrányos Nemzeti Alaptantervét, és az ellenzéket szapulta

Úgynevezett „ellenzéki” párt.

Miközben mihazánkos párttársai éppen Göncz Árpád tábláját gyalázták meg Angyalföldön, Dúró Dóra a Facebookon védte meg a Fidesz-kormány botrányos Nemzeti Alaptantervét.

Dúró azt írja:

„Politikai hisztériába kezdett a balliberális tömb a NAT tervezete miatt, pedig a szakmai vita indokolt lenne. No nem Wass Albert és Nyírő József miatt, sőt inkább az a szégyen, hogy tíz évet kellett várni a kétharmados Fidesz-kormányzás idején, hogy végre hazafias nevelést kapjanak a gyerekeink”

A Mi Hazánk politikusa szerint az új NAT nem csökkenti a diákok terheit, holott anyaként ő is nap mint nap látja, mennyire sokat kell tanulniuk a gyerekeknek, alig van szabadidejük.

Mint írja:

„Pedig kulcskérdés, hogy milyen állapotban vannak és lesznek az utódaink, a következő nemzedék hogyan tudja elsajátítani az élethez szükséges tudnivalókat.

Szomorúan tapasztalom, hogy nemcsak a balliberális pártok, hanem az egyébként a pedagógusok érdekképviseletére létrejött szakszervezetek is inkább az olcsó nácizásból veszik ki a részüket ahelyett, hogy annak a tiltakozásnak állnának az élére, amely a most már mindennaposnak tekinthető tanárbántalmazások miatt alakult ki. Itt miért nincs tiltakozáshullám?”

– teszi fel a kérdést Dúró, aki Wass Albert fotójával illusztrálta a posztját:

Politikai hisztériába kezdett a balliberális tömb a Nat tervezete miatt, pedig a szakmai vita indokolt lenne. No nem…

Közzétette: Dúró Dóra – 2020. február 6., csütörtök

.

 

Valódi Hírek