Tóta W.: Megint előbújik valami pállott here, és megmondja a gyerekeknek, hogy a Harry Potter és a Pókember rossz

A publicista nem kímélte Orbán tudományos főemberét, a holdkóros blődségeket nyilatkozó Maróth Miklóst.

Jól van. Elégedett és bizakodó vagyok.

Két megfejtés született eddig a Fidesz generációs problémájára.

Az egyik: előbújik egy pállott here, és fél szemmel a nagyhatalmú többi herére sandítva felmondja a leckét a nemzeti identitást meg a kereszténységet veszélyeztető Harry Potterről és a Pókemberről.

Nem az értelmiségi kiadást, hanem a záróra után kocsma előtt óbégatóst. Megmondja a gyerekeknek, hogy az ő kultúrájuk, életstílusuk, választásuk, értékeik; az, amik ők: az rossz.

Erre természetesen a problematikus fiatalok a következőt válaszolják a röhögéstől fulladozva: húzzál már a f*szba a babonáiddal együtt, tata, senki sem kérdezett.

Röviden és udvariasan: OK boomer.

És természetesen ha a pállott here egész nap rikácsol, akkor se teszik le a kedvenc könyvüket miatta.

A másik megoldás szerint eddig azért nem voltak fideszesek a fiatalok, mert senkinek sem jutott eszébe, hogy beöltöztesse az Alapjogokért Központ szolgálólányát jedinek, és vele mondassa el, hogy Soros György ki akarja irtani Európát Gyurcsány Ferenc kedvéért.

De most beöltöztették, és ennyike, meg van véve a Z-generáció. Az fel sem merül, hogy a politikával tartalmi baj lenne, hiszen akkor a Kedves Vezetővel lenne baj, és az fogalmilag lehetetlen.

Sohase szakítsd félbe az ellenfeledet, amikor épp hibázik, mondta Napóleon. Csak annak örülnék jobban, ha minél agresszívebben tolnák ezt.

És annak, ha válaszul a címzett fiatalok nemcsak kiröhögnék őket, hanem elgondolkodnának azon, miért van ilyen pállott herék kezében a hatalom, és mit lehet tenni ellenük.

Tóta W. Árpád

Jól van. Elégedett és bizakodó vagyok.Két megfejtés született eddig a Fidesz generációs problémájára. Az egyik:…

Közzétette: Tóta W. Árpád – 2019. december 29., vasárnap

.

Valódi Hírek