Egy rendőr olyan levelet írt a vezetőinek, hogy azt nem teszik ki a kirakatba

Kevesebb rendőr, kevesebb bér?

Forrnak az indulatok a fórumokon a rendőrök fizetése és munkakörülményei miatt. Mint korábban írtuk, már tömegesen hagyják ott az állományt a rendőrök és egyelőre nem látszik, hogy a kormány bármit is megpróbálna tenni ez ellen.

A Zsaruellátón egy rendőr osztotta meg gondolatait a problémákról. Mint írja, „a rendőrség ma soha nem látott mélyponton van (és csak rosszabbodik), a leszerelők száma folyamatosan nő és nem csak a próbaidősöké (tagadni kár, a hülye is tudja, hogy ez a valóság). És ezt azzal nem oldják meg, hogy elveszik a státuszt, vagy egy ember két státuszt foglal, magyarul csalnak a statisztikával, hiszen a statisztika nem fog kimenni egy címre és ha már a statisztikánál tartunk:

kevesebb állomány = kevesebb statisztika.”

„Tisztelt Vezetők! Lassan nem lesz aki termelje a statisztikát, kimenjen a címekre, lassan ott tartunk, hogy egy szolgálatot nem tudnak kiadni. Ezt akarták elérni? Ha igen miért? Mi értelme van?” – írja.

Rámutat a rendőr, hogy „az állomány túlnyomó többsége nevetséges illetményért dolgozik,

nevetséges illetményért gyártja a statisztikát, amely alapján Önök is meg vannak ítélve.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy sok helyen nincsenek megbecsülve, nincsenek emberszámba véve. Persze a fizetés nem csak Önökön múlik, de nem hiszem el, hogy nem tudnak ennek érdekében tenni. Önök szerint jó irányba halad így a rendőrség? Sajnos nagyon sok olyan vezető van, aki emberileg teljesen alkalmatlan vezetőnek, esetleg olyan is, aki szakmailag.”

„Ha ez volt az ötlet a fizetésemelésre, hogy címszóval kevesebb rendőrnek könnyebb lesz majd emelni a fizetését, akkor ez nagyon rossz ötlet volt. Ha így van, tegye a kezét a szívére az a vezető, aki ezzel az ötlettel egyet ért és mondja ki magának,

hogy alkalmatlan vezetőnek, mert ez az igazság!”

"Tisztelt Zsaruellátó! Ha kitennétek a falra szigorúan név nélkül, mivel állományban vagyok, azt nagyon megköszönném….

Közzétette: Zsaruellátó – 2019. március 30., szombat

A rendőrség reklámarca szerint nem lehet megélni a rendőri fizetésből, le is szerelt (+fotó)

Pedig nemrég még vele toborozták az újoncokat. Hat év után leszerelt az a vízirendész, aki nemrég az egyik reklámarca volt a rendőrség toborzó kampányának. Elhatározását a Zsaruellátó Facebook-oldalon tette közzé, a posztban egyebek közt azt írja „a járőri fizetésből nem lehet megélni”.

Valódi Hírek