Hoppá: Majka koncert közben fakadt ki a kormány gyűlöletkampányára (+videó!)

Erre nem számítottunk!

Vasárnap este Bécsben koncertezett Majka, aki váratlanul egy kemény monológgal szakította meg a Magyar vagyok című számát.

Szó szerint úgy fogalmazott:

„Innen kétezer kilométerre tőletek az emberek ölik egymást. Olyan f@szságok miatt, hogy én szégyellem magam helyettük. Nálunk otthon megy a gyűlöletbeszéd, megy a f@szság.

Viszont én szeretnék egy olyan Európában élni, ahol nem számít, hogy valakinek milyen a bőre színe, milyen a származása, vagy hogy kivel bújik ágyba este. Engem nem érdekel, hogy valaki zsidó, cigány, német, olasz, arab, kínai.

Nekem apám mindig azt mondta, hogy éljem úgy az életem, hogy próbáljak segíteni másokon. Ha nem tudok, akkor legalább próbáljak nem ártani.

Ti vagytok azok, akik nap mint nap halljátok azt a sok baromságot, amit nem kell elhinni. Legalábbis itt (fejére mutat) el lehet hinni, de az ember mindig ezzel (szívére mutat) dönt”

Itt a videó, az idézett rész 0:58-nál kezdődik. Ha rányomsz a lejátszásra, onnan fogja indítani:


.
Az eset azért is érdekes, mert Majka az egyik vezető arca a fideszes propagandacsatornának, a TV2-nek.

Ez az a tévé, ahol mások mellett Hadházy Ákosról, Vona Gáborról, Soros Györgyről, Juhász Péterről és Varju Lászlóról terjesztenek ótvaros hazugságokat, a hajléktalanok ellen uszítanak, a tanártüntetésekről kamuznak, ugyanakkor a Fidesz-maffia mellett nyíltan agitálnak.

Majka a közelmúltban a Médiapiac című szaklapnak adott egy interjút, amelyben úgy fogalmazott erről a témáról:

„Tulajdonos mindenhol van, a Foxnál, az ABC-nél is. Andy Vajnával életemben egyszer beszéltem telefonon, és párszor találkoztunk. Soha senki nem mondta meg nekem a TV2-ből, hogy mit mondjak vagy mit ne egy-egy adásban.

Ha ez megtörténne, azonnal felmondanék.’”

(via1, via2)

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek