Durva interjút adott Hadházy: Lehet 50 ezer rendőr kevés lesz a tüntetőkre

Ha az ötpontos követeléslista nem teljesül, akkor az EP-választás sem lesz demokratikus választás. És ezt egész Európában tudni fogják – mondta Hadházy Ákos a 168Órának adott interjúban.

A független országgyűlési képviselő elmondta az MTVA székházban történt atrocitásokról, hogy ő nem verekedett és nem provokált senkit. Ő sokkal súlyosabbnak tartja azt, amit „a közmédia műsorszerkesztői és bemondói csinálnak, hiszen ők az igazi verőlegények.” Orbánról kijelentette:

Elhiszem amúgy, hogy Orbán ellenszélben érzi magát, de ez csak annak a jele, hogy a paranoia már elvette a józan ítélőképességét.

A tüntetésekről azt mondta, hogy „Ha egy nyomásgyakorlás elég tartós és elszánt, akkor – és csak akkor – lehet eredmény. Nyilván a biztos megoldás az lesz, amikor százezren lesznek ott, hiszen ahhoz az ország ötvenezer rendőre már kevés.”

A közelgő választásokról úgy nyilatkozott, hogy a kormány tavaly ötven milliárdot költött el saját maga propagálására, most újabb plakátokon és reklámokban terjesztik a hazugságaikat tavaszig. Eközben az ellenzéknek az európai parlamenti (EP) választára való felkészülésre lesz néhány tízmillió forintja.

Ez így nem választás, hanem egy vicc.

A korrupcióról és a fideszesek vagyonosodásáról azt mondta, az elcsalt EU-pénzekből nemcsak az ország leggazdagabb embere lett Orbán Viktor – hiszen nem Mészáros Lőrinc lett az, ez világos –, hanem ugyanezekből a pénzekből fizeti zsoldos hadseregét is.

Valódi Hírek