Bemutatjuk a lehúzás magasiskoláját a Vörösmarty téren.
A belvárosi karácsonyi vásárban 16 vendéglátóhelyen hetente más-más tematikát követve várják a látogatókat az árusok.
Szent Márton hetén számos libából készült ételt lehet kóstolni, a vadak hetén szarvas, őz, nyúl és vaddisznó szerepel a kínálatban, november végén kiemelt szerepet kap a káposzta.
A forralt bor decije 900 forintnál kezdődik, a sima vörösbor 800 forint. Egy átlagkávé 450, de az írkávé már 1600 forintba kerül.
Egy korsó sör 1000 forintról indul, egy feles (pontosabban 4 cl) pálinkát 1000 és 2000 forint közt lehet inni.
A sima lángos 1000, a sajtos-tejfölös 1500 forintba kerül. A kürtős kalácsot 1500 forintért vesztegetik.
10 darab sült gesztenye 1000 forintba, viszont a külföldieket még jobban lehúzzák, ők a 10 darab gesztenyéért 4 eurót (1280 forintot) fizetnek:
fotó: Pénzcentrum
Kiemelt kép: Fuszek Gábor
(via Pénzcentrum)