Deutsch Tamás kiköpte a fehér port, akkora okítást kapott Gábor Györgytől

Lapunk állandó szerzője, Gábor György vallástudós csodálatosan leiskolázta a minket szégyenszemre az európai színtéren képviselő Fidesz-politikust. Át is adnánk a szót:

„Deutsch Tamás interjút adott a Magyar Időknek. Azt mondja, hogy „a 2004 után csatlakozott államok gondolkodásmódja, megközelítése, politikai-kulturális értékei ugyanúgy egyenrangúak, mint a nyugatiaké.” Ez nettó hülyeség.

A 2004-ben csatlakozottak választották a klubot, s nem fordítva. Lehet külön klubot létrehozni, saját értékrendnek megfelelőt, s a lecsót ott kiokádni az asztalra, nem pedig amott, ahol a tiszta abroszt kedvelik.

Ha nem lenne világos, hogy felfogd a dolgot, emlékeztetlek: azt mondjátok – amúgy helyesen -, hogy a nyugati (európai) világ értékrendjét meg kell őrizni, s nem szabad tönkrevágni dzsiháddal és saríával.

Nos, ugyanezt mondja az a klubtagság is, amely nem szeretné, ha a ti dzsihádotok, saríátok, fundamentalizmusotok, múlhatatlan keleti despotizmus-imádatotok és megannyi szajrés haverotok összerondítana mindent.

Deutsch arra a teoretikus következtetésre jut, hogy a nyugatiak „európaibbnak tekintik saját magukat a 2004-ben, illetve azt követően az unióhoz csatlakozott országokhoz képest”, azaz felsőbbrendűnek tartja magát a nyugati elit.

Hát, Tomikám, ahogy elnézlek téged és enyveskezű cimboráidat, nem is alaptalanul.”

Gábor György

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek