Jön a totális agymosás: Fidesz-közelbe kerültek Simicska Lajos plakáthelyei

A tavaszi EP-kampányban már be is vethetik őket Orbánék.

A céginfó szerint az Euro Publicity nevű közterületi reklámozással foglalkozó cég november 8-án Nyerges Zsolttól átkerült Vörös József ügyvéd tulajdonába.

Nyerges akkor vette át a Simicska-birodalom majdnem összes vállalatát, amikor a Fidesz egykori pénztárnoka nyáron váratlanul bejelentette teljes visszavonulását.

Már akkor lehetett olyan hangokat hallani, hogy Nyerges csak egy köztes állomás a cégek Mészáros Lőrinc felé tartó útján. A mostani példa egy újabb igazolás erre az elméletre.

Az Euro Publicityt most megvásárló Vörös József több szálon kötődik Mészáros Lőrinchez és Orbán Viktorhoz: Vörös korábban maga ismerte el, hogy Mészáros Lőrincet képviselte egy földvásárlási árverésen, és ő a jogi képviselője annak az Orbán által alapított és a felcsúti gázszerelő által vezetett alapítványnak, amely a Puskás Akadémiát működteti.

Vörös tavaly márciusban tagja lett a Felcsút Sportegyesület elnökségének is, amelynek elnöke Orbán, ügyvezető alelnöke pedig Mészáros.

Szóval van összefonódás bőven.

Vörös József
forrás: RTL Klub

November elején már Vöröshöz került Simicska egy volt agrárcége, a Mezort is.

Ez volt az első hulláma az egykori cégbirodalom Fidesz-közeli tulajdonszerzésének.

Azóta pedig már a Közgép is átvándorolt ahhoz a Szíjj Lászlóhoz, aki Orbánnal focimeccseket szokott nézni. A szintén Szíjjhoz tartozó Duna Aszfalt pedig tarol az állami közbeszerzéseken.

(via 24.hu)

Valódi Hírek